yoo. ev sahibi evi arkadaşımın ailesine sattı, içindeki kiracılar da ev satılmadan başka yer bulmuşlardı zaten de hazır olmasını bekliyorlardı evin.Kiz geldi diye mi kiracilari cikariyor? Oyleyse, o evden hayir gelmez size
Anladiimm...yoo. ev sahibi evi arkadaşımın ailesine sattı, içindeki kiracılar da ev satılmadan başka yer bulmuşlardı zaten de hazır olmasını bekliyorlardı evin.
Yaptırmış diyorlar. Ama o fotoda oynama yok mu ya o açıyla o kadar düz duramaz fizik kurallarına aykırıAnomali kizim o kadinin dotu, bana da cok igrenc geliyor ama begeneni var iste
Yeşil de ben olam bari en kısası oGun be gun daha da kotuye gidiyoruz
Kirmizili benim baa ne
ben baya önden gidiyorum yaa, uzun süre bekleyecem seni ordaAnladiimm...
Komsi olacagiz nazo eyecanli misin?
o kadının eski fotolarıyla şimdiki kıyaslanınca estetik ameliyat insanın gözüne giriyor resmen. iğrenççYaptırmış diyorlar. Ama o fotoda oynama yok mu ya o açıyla o kadar düz duramaz fizik kurallarına aykırı
Ne zaman taşınıyorsunuz nazo?yoo. ev sahibi evi arkadaşımın ailesine sattı, içindeki kiracılar da ev satılmadan başka yer bulmuşlardı zaten de hazır olmasını bekliyorlardı evin.
Ne zaman taşınıyorsunuz nazo?
Nazo gozluklu sana kaldi, nerd seni!Yeşil de ben olam bari en kısası o
Bence orjinal degil o Yaptırmış diyorlar. Ama o fotoda oynama yok mu ya o açıyla o kadar düz duramaz fizik kurallarına aykırı
Enee gidiyosun yanibelli değil yavrum da tahminen 2 haftaya kadar falan
Kadın döt doğmuşBence orjinal degil o 
Nazo gozluklu sana kaldi, nerd seni!
Enee gidiyosun yaniGitmeden 1-2 daha buluşalım, yemek yicez daha
Mükemmel planlar bence, ama barda o günkü amcalar varsa gelmemgidelim haftaiçi yemege, baleye de gidecez. sonra kahveye de gel ordu evine, aşağıdaki barı da yenilemişler oraya da gidelim
Mükemmel planlar bence, ama barda o günkü amcalar varsa gelmem
o amcalar hep var ya ama geniş yere taşıdılar barı, yazlık yemekhane var ya orası bar oldu işte kocaman
Tamam süper gidelim yani ben geleyim sen kal olduğun yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?