- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.018
- 798
- 37
Demek ki bu dünyada kimseye yardim etmeyeceksinNe haller geldi basima
Hamile bir kadin sigara iciyorum demis, ben de al su linki oku hamileyken sigara icersen bebegine neler oluyor gor dedim...Sonra ban geldi, 2 gunluk, yardim etmek icin paylastigim bir link, neyse kural dedik...Bugun tam banin kalkmasi gereken zaman siteye bir baktim, zaman falan yazmiyor sadece yasaklandiniz diyor, suresiz ban!Ben de hemen bize ulasindan sitem dolu bir mesaj yolladim Meger sistem kirmis kafayi, bir daha girdim forum kapali uzgunuz diyor, bir daha girdim banim acilmis O yonetime attigim mesaj yuzunden de atilmazsam tamamdir haci, atlattim bu badireyi de
Hayir, never da dedi azicik bekle en kotu diye ama yok durur muyum hemen dosedim mesaji bik bik bikDemek ki bu dünyada kimseye yardim etmeyeceksin
Ay bende de oldu o,banın kalkmasına ramak kala zaman siliniyo. Sadece ban yazıyo,ahanda dedim yedim depiği arbi gız
Hadi gecmis olsun,Allah bir daha dusurmesin mapus damlarina 
AhahahHayir, never da dedi azicik bekle en kotu diye ama yok durur muyum hemen dosedim mesaji bik bik bik
Neyse okuyup dotleriyle guldukten sonra gunluk hayatima devam edebilirim
Yok attiklari zaman nasil insani bogdugumu gorup bence goze almazlarAhahahumarim sadece gülerler 
BencedeYok attiklari zaman nasil insani bogdugumu gorup bence goze almazlar
Neyse bu konuyu uzatip basima daha da is almayayim
Napayim, bitirme odevim var 4 tane, 1 hafta icinde bitmesi lazim, hala bos beles takiliyorumBencede
Ee naptin,nasilsin?
Ne zaman dönüyorsun buraya?Napayim, bitirme odevim var 4 tane, 1 hafta icinde bitmesi lazim, hala bos beles takiliyorum
Sen naptin gorusmeyeli?
Ocagin ilk haftasi buyuk ihtimalle...Ne zaman dönüyorsun buraya?
Aman napim hic bisey yapmadim. Yat kalk vakit öldürüyoz. Tesadüfen dogmusuz,mecburen yasiyoz
günaydın lorin noldu canm hayırdırgunaydın kızlar nasılsınız
ben bu sabah cok sınırlıyım
babamla atıstım sabahgünaydın lorin noldu canm hayırdır
ah canm ya.. bitmiyor demi dertlerbabamla atıstım sabah
ısyerıne geldım burdada herkes ayrı telde bı havalar bı trıpler
Ne haller geldi basima
Hamile bir kadin sigara iciyorum demis, ben de al su linki oku hamileyken sigara icersen bebegine neler oluyor gor dedim...Sonra ban geldi, 2 gunluk, yardim etmek icin paylastigim bir link, neyse kural dedik...Bugun tam banin kalkmasi gereken zaman siteye bir baktim, zaman falan yazmiyor sadece yasaklandiniz diyor, suresiz ban!Ben de hemen bize ulasindan sitem dolu bir mesaj yolladim Meger sistem kirmis kafayi, bir daha girdim forum kapali uzgunuz diyor, bir daha girdim banim acilmis O yonetime attigim mesaj yuzunden de atilmazsam tamamdir haci, atlattim bu badireyi de
Takma kuzum ya bunlar olmadan olmuyor hayat çok b-ktan aslında bakma kimse çaktırmıyorbabamla atıstım sabah
ısyerıne geldım burdada herkes ayrı telde bı havalar bı trıpler
ben derste calısamıyorumah canm ya.. bitmiyor demi dertler
benm de vizleerim var onlara çalşyrm giremyrm hep
boşver skma canını hep olan şeyler ztn
cumartesı gunu benı mılletın ıcınde rezıl ettıTakma kuzum ya bunlar olmadan olmuyor hayat çok b-ktan aslında bakma kimse çaktırmıyor
Kimsenin senin hakkında ne düşündüğünü umursama o zaman istesen de rezil olamazsıncumartesı gunu benı mılletın ıcınde rezıl ettı
oyle olmuyor ıste umursamıyosun ama sınırden ıcın ıcını yıyıyorKimsenin senin hakkında ne düşündüğünü umursama o zaman istesen de rezil olamazsın
Aman ne takıyorsun lorin rezil falan olmamışsın boş ver, sen diyetisyene gitmedin mi bunu bilmiyor mu baban?oyle olmuyor ıste umursamıyosun ama sınırden ıcın ıcını yıyıyor
c.tesı dugune gıttık halamın kızı geldı bıraz kılo vermıs hmn bnı soyluyor bızde lorıne kılo ver dıyoruz da dınlemıyor eve geldı evdede konusuyor bak o zayıflamıs ne guzel olmus dıye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?