kolestrol oldugu ıcın kılo veremedım fazlaAman ne takıyorsun lorin rezil falan olmamışsın boş ver, sen diyetisyene gitmedin mi bunu bilmiyor mu baban?
kolestrol oldugu ıcın kılo veremedım fazla
dalga gecıyor bnmle
bu sabah uyanmadı babamCanım benim yavaş yavaş istediğin kiloya geleceksin sen de. Ben lise sona kadar bildiğin tombiktim ve bir rahatsızlığım da yoktu baya bildiğin çok yemekten. Dalga geçiyolardı evdekiler sonra bir zayıfladım bir daha da normal kilonun üstüne çıkmadım. Çok zayıfsın üflesem uçucan laflarını bile duydu bu kulaklar, oysaki bir zamanlar hayaldiSakın moralini bozma kilo almak da vermek de insanın elinde, elinde olmayan derdin olmasın da...
Lorin anne baba ile 20 yaşından sonra aynı evde çekilmiyor ben bunu bilir bunu söylerim. Hele ki her gün evdeysen. İsterlerse dünyanın en iyi ebeveynleri olsunlar.bu sabah uyanmadı babam
kapıdan dedımkı kalkmıycakmsn saat gectı
asagıya ındık bana nıe trıp atıyosun dıyor
ne trıbı dedım ters ters konusuyorsun bnmle dıyor
bunun neresınde trıp var Allah askına bn anlamadım
napıcam pekı benLorin anne baba ile 20 yaşından sonra aynı evde çekilmiyor ben bunu bilir bunu söylerim. Hele ki her gün evdeysen. İsterlerse dünyanın en iyi ebeveynleri olsunlar.
Kendi hayatını kurana kadar dişini sıkacaksın.napıcam pekı ben
bıktım artık bunlardan
En ufak atisma seni bu kadar gumletmesin lorin?napıcam pekı ben
bıktım artık bunlardan
kendı evıme nasıl cıkıcamkı onada karısır bu adamEn ufak atisma seni bu kadar gumletmesin lorin?
Ortada aman aman canini sikacagin bir sey yok guven bana...
Ust uste olunca daralmissin...
Kendi evine cikana kadar boyle, sık disini...
Memur olsan aslında şehir dışı yazar gidersin hiç de bir şey diyemezkendı evıme nasıl cıkıcamkı onada karısır bu adam
zaten kendı hayatımı kurmak ıcın cabalıyorum bu adam motıvasyonumu dsuruyo bnmKendi hayatını kurana kadar dişini sıkacaksın.
valla memur olsamda olmasamda bn cekemıycem artık ama ne yapacagımıuda blmıyorumMemur olsan aslında şehir dışı yazar gidersin hiç de bir şey diyemez
I'm your life. I'm the one who takes you there.heeyyy
ne didin yiyenimI'm your life. I'm the one who takes you there.
Sen hey dedin ben de gerisini getirdimne didin yiyenim
Aaa nickine nolduhep böylesin hepp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?