4 tane bitirme odevim, 1 tane makalem ve bir tane de sunumum var ve 1.5 aydan daha az zamanim var...
tez bitti artık ne işlerin var ki daha ?
Hem onunla ilgili hem de cumle bile kuramiyorum artik icim sisiyor kalkiyorum basindan, her sey birden...Ben şimdi okuyup üflerim sana
Adetliyken bir şeyler yapmak zorunda olmak iğrenç
4 tane bitirme odevim, 1 tane makalem ve bir tane de sunumum var ve 1.5 aydan daha az zamanim var...
Yok be ne kararıcaz napalım mal mal takılıyoruzHem onunla ilgili hem de cumle bile kuramiyorum artik icim sisiyor kalkiyorum basindan, her sey birden...
Aman neyse sesleneyim dedim sizi kararttim...
Siz napiyorsunuz?
Oylama başladı mı ?Hem onunla ilgili hem de cumle bile kuramiyorum artik icim sisiyor kalkiyorum basindan, her sey birden...
Aman neyse sesleneyim dedim sizi kararttim...
Siz napiyorsunuz?
O tukendi iste yavrum, bunlar sadece ders vs. bir de donus prosedurlerim var, belge isleri, gorusme vs. bir dolu is...biter canım yaa, koca tezi bitirdin sen bunlar da bi gazla biter. az daha sabır sadece.
yemek yarismasi icin mi? 23. basliyor kusum...Oylama başladı mı ?
O tukendi iste yavrum, bunlar sadece ders vs. bir de donus prosedurlerim var, belge isleri, gorusme vs. bir dolu is...
Neyse salla...
Senden naber? Biraz daha iyi mi ayagin?
Hee sen oyle yapar kesin diyordun zaten...Kazen yüklüyor yemeğini, deniz ürünlü yapmış
Nereye gittiniz
Moderatore bildir nazo...off neden bildirimler gelmiyor bana yaa
Gecer yavas yavas, ilacini ihmal etme...bugun yine koşturmayla geçti, şiş şuan, ama ilaç içtiğim için sanırım ağrısını pek hissetmiyorum.
Nerdesin sen off neden bildirimler gelmiyor bana yaa
ara ara da geliyor ya, bi saçmalamış anlamadımModeratore bildir nazo...
içiyorum canım ihmal etmem, ciddi canımı sıkıyor salak ayakGecer yavas yavas, ilacini ihmal etme...
çok mu belli ettik yaaHadi ordan be yalancılar özelden beni çekiştirip geldiniz değil mi
işlerim vardıNerdesin sen      
Hallettin mi bari işlerim vardı
Hallettin mi bari 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?