bi hatadır olmuş canım, git uyar ama fazla uzatma derim :)Sende mi oyle dusunuyosun esimde aynen boyle dedi. Ama benm cektigim yanima kâr kaldi
Yapma yav...İyiyim canim.
Dun güya lüks bir restorana gittik,orda balik yedim. Gece feci mide agrisi,ishal,istifra öldüm öldümmm. Doktor gida zehirlenmesi dedi,serum bagladilar falan zor kendime geldm. Hala midem kayniyo 
Balık deme banaYapma yav...
Simdi sen guzelim baliktan da tiksindin kesin...
Ben hazir kekten bile zehirlenmistim
Gecmis olsun tekrar...
Sikayetci olmak lazim ama ya...
Yahu hamile kadin yer, kucuk cocuk yer, yer uyur zehirlenir gumler, vucudu hassastir bilmem ne, bu isin sakasi mi olur?bi hatadır olmuş canım, git uyar ama fazla uzatma derim :)
Kazenin yemegi gordun mu?Balık deme bana
Cok sagol canimm
Gördüm, yorumumu da yaptimKazenin yemegi gordun mu?
Kiz bi de cok pahali bir yer. Mersinin en pahali yerlerinden. Ozellikle oraya gidiyoruz ki 3 kurus fazla olsun,temiz olsun diye. Resmen ölümden döndüm ya. Dün geceden beri neler cekiyorum,hala dötüm dogrulmadi Yahu hamile kadin yer, kucuk cocuk yer, yer uyur zehirlenir gumler, vucudu hassastir bilmem ne, bu isin sakasi mi olur?
Harbikiz bence raporla aynen git, ozur diler hatasini anlar falan neyse ama bik bik der git sikayetini et derim, uzak dur bir daha da ordan...
Cekiliyormus ama yarismadan fena degildi ama icine sinmemis sanirimGördüm, yorumumu da yaptim
Berbat bir sey biliyorum, zehirlenmenin azi cogu da olmaz bence...Kiz bi de cok pahali bir yer. Mersinin en pahali yerlerinden. Ozellikle oraya gidiyoruz ki 3 kurus fazla olsun,temiz olsun diye. Resmen ölümden döndüm ya. Dün geceden beri neler cekiyorum,hala dötüm dogrulmadi 
Cekiliyormus ama yarismadan fena degildi ama icine sinmemis sanirim
Berbat bir sey biliyorum, zehirlenmenin azi cogu da olmaz bence...
Dedigim gibi sen git cemkir hatta kabul etmeme tavirlari olursa da mutlaka sikayetci ol, tek cekincem birini sebep oldu diye isten cikarip aynen devam ederlerse ona kiyamam yoksa affedilebilecek bir sey degil canim...
bildirimlerim sıfırlanmis gibiydi, bu alıntıyı simdi birseyi ararken yeni farkettimSuperler di mi athe?
Aaa olur mu sen ortadan dal muhabbete, biz aksine memnun oluruz
Niye huzursuzsun sen?Ozel mesajim bir tik otende biliyorsun
Günaydıngünaydınnlar
never napıyon neverGünaydın
Kahvaltı sen?never napıyon never
Hava çok güzeloff ne sıkıcı bir gün ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?