Sahibinden full+full yapili geyik!!

İyiyim canim.
Dun güya lüks bir restorana gittik,orda balik yedim. Gece feci mide agrisi,ishal,istifra öldüm öldümmm. Doktor gida zehirlenmesi dedi,serum bagladilar falan zor kendime geldm. Hala midem kayniyo 
Yapma yav...
Simdi sen guzelim baliktan da tiksindin kesin...
Ben hazir kekten bile zehirlenmistim
Gecmis olsun tekrar...
Sikayetci olmak lazim ama ya...

bi hatadır olmuş canım, git uyar ama fazla uzatma derim :)
Yahu hamile kadin yer, kucuk cocuk yer, yer uyur zehirlenir gumler, vucudu hassastir bilmem ne, bu isin sakasi mi olur?
Harbikiz bence raporla aynen git, ozur diler hatasini anlar falan neyse ama bik bik der git sikayetini et derim, uzak dur bir daha da ordan...

Kiz bi de cok pahali bir yer. Mersinin en pahali yerlerinden. Ozellikle oraya gidiyoruz ki 3 kurus fazla olsun,temiz olsun diye. Resmen ölümden döndüm ya. Dün geceden beri neler cekiyorum,hala dötüm dogrulmadi 

Gördüm, yorumumu da yaptim
Cekiliyormus ama yarismadan fena degildi ama icine sinmemis sanirim
Kiz bi de cok pahali bir yer. Mersinin en pahali yerlerinden. Ozellikle oraya gidiyoruz ki 3 kurus fazla olsun,temiz olsun diye. Resmen ölümden döndüm ya. Dün geceden beri neler cekiyorum,hala dötüm dogrulmadi 
Berbat bir sey biliyorum, zehirlenmenin azi cogu da olmaz bence...
Dedigim gibi sen git cemkir hatta kabul etmeme tavirlari olursa da mutlaka sikayetci ol, tek cekincem birini sebep oldu diye isten cikarip aynen devam ederlerse ona kiyamam yoksa affedilebilecek bir sey degil canim...

Yarin ola hayrola. Hastane raporuyla gidicem bakalim

Superler di mi athe?
Aaa olur mu sen ortadan dal muhabbete, biz aksine memnun oluruz
Niye huzursuzsun sen? Ozel mesajim bir tik otende biliyorsun
bildirimlerim sıfırlanmis gibiydi, bu alıntıyı simdi birseyi ararken yeni farkettim

teşekkürler...
bol smileylerimden belli oldugu uzere laptop ile kahve keyfindeyim
sorun yok yani, bunlar hep hormon

ama özelden baska bir konu icin mesaj atcam bilesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…