bende calısmaya calısıyorum sınırlendırıyolar benıKuzu başlıcam sanırım işte belge topluyorum şu anda Aralıkta teslim edicemAma bunu haricinde beklediğim 2-3 yer daha var onlar da olursa tercih yapmak durumunda kalıcam
kafasını yakalım o herifintabı bok herıf benı sınırlendırdı
kovarımm
Olur öyle, iş hayatı sıkıntılıdır hep.bende calısmaya calısıyorum sınırlendırıyolar benı
sen beni tanımadan mi konuşuyordunn vah başımıza gelenlersesılya angelıc mı yanı
Senin sadık yarin yine benim bak lorin daha kim olduğunu bile bilmiyorkafasını yakalım o herifin
kovarımm
bide lorine şikayet ediyor bni
ahahahahahahhahha kakıla kakıla güldüm iyi oldu bu yaSenin sadık yarin yine benim bak lorin daha kim olduğunu bile bilmiyorKıymetimi bil
ahahahahahahhahha kakıla kakıla güldüm iyi oldu bu ya
yazıklar olsun lorinn piiiiih sana
gel yamacıma sadık yarim
utandın mı sen kıyamam
seeen senn hiç inandırıcı gelmiyorHı hıı
Niyeseeen senn hiç inandırıcı gelmiyor
Git çalış hadi tembelben gidiyorumm hıhh kal burlarda
ders çalışyım biraz gelirm yine
kım oldugunu sormaya fırdat kalmadan ogrenmıs oldumsen beni tanımadan mi konuşuyordunn vah başımıza gelenler
tecrube edıne edıne bı hal oldum vallaOlur öyle, iş hayatı sıkıntılıdır hep.Buldular tabi gencecik iyi niyetli kızı eziyolar Sen çalışmana bak boş ver tecrübe edindikçe kimse bulaşamaz sana
kızz ancelikkkk napıyon bakimmm. aradı mı asker?ben gidiyorumm hıhh kal burlarda
ders çalışyım biraz gelirm yine
aradı aradı ama daha kötü oldum ..kızz ancelikkkk napıyon bakimmm. aradı mı asker?
seen napayonkızz ancelikkkk napıyon bakimmm. aradı mı asker?
nedenaradı aradı ama daha kötü oldum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?