neymiş bu işlerin yogun insanÇok yoğunum
Bu günden pazara kadar gitmem gereken 5 yer var. Ya boş boş otururken sıkılıyordum bir şey olsa da yapsam diye ama böyle de hepsi üst üste geldi.
Peki bu sözünü unutma, daha Philae hakkında konuşacağızla ne ihmal etmesi, zaten 1kere ugradım
2kere de bos bulmusken laf atıp kactımo zamanlar buralar degerlenmemiş bag bostan idi
gelcem harbiden, aklım burda, duzenli musteri olaraktan, soyle agız tadıyla lak lak yapmak istiyorum
simdi cıkmam gerekgorusmek uzere...
senın fıkrın ne bu konuda =)
esınden gızlı bırıkım yaparmısın
neymiş bu işlerin yogun insan
cok normal oturmaua alıştın evde boş boş
şimdide üşeniyon işte
ama bunada alışırsın
inan evde oturmak cok kötü ya
bene evde oturunca tırlatmaya başlıyorumBilmiyorum önce evlenmem lazım, kocaya göre değişir neticede
Büyük kısmı işle ilgili, geri kalanı sosyal hayatHepsi 1 haftaya çıkıştı ondan şikayetçiyim yoksa severim ben sürekli meşgul olmayı. Bakma son 4-5 aydır evde boş boş oturuyorum ama ondan öncesine kadar hep koşturmacayla geçti tüm hayatım Boş oturmayı ben de sevmem.
Evet aynen öyle haklısın, ama bir yerden sonra ona da alışılıyor mecburen. Allah kimseyi işsiz bırakmasın.bene evde oturunca tırlatmaya başlıyorum
bir haftadır evdeyimm keçileri kaçırmış olabilrim
insan alışnca oturamıyor e"vde ya inşallah işinle ilgili cok güzel haberler alırsın :)
kocaya baglarsan herseyı ohoooBilmiyorum önce evlenmem lazım, kocaya göre değişir neticede
Büyük kısmı işle ilgili, geri kalanı sosyal hayatHepsi 1 haftaya çıkıştı ondan şikayetçiyim yoksa severim ben sürekli meşgul olmayı. Bakma son 4-5 aydır evde boş boş oturuyorum ama ondan öncesine kadar hep koşturmacayla geçti tüm hayatım Boş oturmayı ben de sevmem.
Her şeyi kocaya bağlamak ayrı şey, gizli birikim yapmak ayrı şey ama lorin. Tabi ki maaşımı tutup da komple vermem, zaten çoğunlukla kredi kartı kullanılıyor o da banka hesabından otomatik ödemeyle ödeniyor. Artık kimsenin paraya el sürdüğü yok. İki tarafın da maaşı varsa sıkıntı olmaz zaten.kocaya baglarsan herseyı ohooo
adam belkı ıyı bırı cıktı guvendın sonra yan cızdı herseyı okuyoruz burda o yuzden dıorum herseyı bagladın dıyeHer şeyi kocaya bağlamak ayrı şey, gizli birikim yapmak ayrı şey ama lorin. Tabi ki maaşımı tutup da komple vermem, zaten çoğunlukla kredi kartı kullanılıyor o da banka hesabından otomatik ödemeyle ödeniyor. Artık kimsenin paraya el sürdüğü yok. İki tarafın da maaşı varsa sıkıntı olmaz zaten.
adam belkı ıyı bırı cıktı guvendın sonra yan cızdı herseyı okuyoruz burda o yuzden dıorum herseyı bagladın dıye
Naber?
Ben varımkimse vr mı
ya buranın bildirimleri neden bana gelmiyorBen varım
Burdayım burdayım. Bazen bana da oluyor o, niye bilmiyorumya buranın bildirimleri neden bana gelmiyor
kuzum k bkma yazdıgını görmedim
burdamsn hala napysn bakyımm
bende bilmiyoum : kötü kazen:Burdayım burdayım. Bazen bana da oluyor o, niye bilmiyorum
Ne yaptın nasılsın? Konuştun mu seninkiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?