Sahibinden full+full yapili geyik!!

Çok yoğunum
Bu günden pazara kadar gitmem gereken 5 yer var. Ya boş boş otururken sıkılıyordum bir şey olsa da yapsam diye ama böyle de hepsi üst üste geldi.
neymiş bu işlerin yogun insan
cok normal oturmaua alıştın evde boş boş
şimdide üşeniyon işte
ama bunada alışırsın
inan evde oturmak cok kötü ya

Peki bu sözünü unutma, daha Philae hakkında konuşacağız Görüşürüz

senın fıkrın ne bu konuda =)
esınden gızlı bırıkım yaparmısın

Bilmiyorum önce evlenmem lazım, kocaya göre değişir neticede

neymiş bu işlerin yogun insan
cok normal oturmaua alıştın evde boş boş
şimdide üşeniyon işte
ama bunada alışırsın
inan evde oturmak cok kötü ya

Büyük kısmı işle ilgili, geri kalanı sosyal hayat Hepsi 1 haftaya çıkıştı ondan şikayetçiyim yoksa severim ben sürekli meşgul olmayı. Bakma son 4-5 aydır evde boş boş oturuyorum ama ondan öncesine kadar hep koşturmacayla geçti tüm hayatım Boş oturmayı ben de sevmem.

bene evde oturunca tırlatmaya başlıyorum
bir haftadır evdeyimm keçileri kaçırmış olabilrim
insan alışnca oturamıyor e"vde ya inşallah işinle ilgili cok güzel haberler alırsın :)

bene evde oturunca tırlatmaya başlıyorum
bir haftadır evdeyimm keçileri kaçırmış olabilrim
insan alışnca oturamıyor e"vde ya inşallah işinle ilgili cok güzel haberler alırsın :)
Evet aynen öyle haklısın, ama bir yerden sonra ona da alışılıyor mecburen. Allah kimseyi işsiz bırakmasın. İnşallah canım sağ ol.

kocaya baglarsan herseyı ohooo

kocaya baglarsan herseyı ohooo
Her şeyi kocaya bağlamak ayrı şey, gizli birikim yapmak ayrı şey ama lorin. Tabi ki maaşımı tutup da komple vermem, zaten çoğunlukla kredi kartı kullanılıyor o da banka hesabından otomatik ödemeyle ödeniyor. Artık kimsenin paraya el sürdüğü yok. İki tarafın da maaşı varsa sıkıntı olmaz zaten.

adam belkı ıyı bırı cıktı guvendın sonra yan cızdı herseyı okuyoruz burda o yuzden dıorum herseyı bagladın dıye

adam belkı ıyı bırı cıktı guvendın sonra yan cızdı herseyı okuyoruz burda o yuzden dıorum herseyı bagladın dıye

Ya tamam da güvenmeden evlilik olmaz, yürümez öyle. Yan çizerse hadi güle güle dersin. Mahkeme mal varlığını böler zaten sen canını sıkma.

Burdayım burdayım. Bazen bana da oluyor o, niye bilmiyorum
Ne yaptın nasılsın? Konuştun mu seninkiyle
bende bilmiyoum : kötü kazen:
iyi değilim never.. coksıkılıyorum bunalıyorum etrafmda beni anlayan kimse yok be kuzum kendimi cok yalnız hissediyorum.!
evet konuştuk aradı bugun aşı olmuşlar yenidenn ayakları mosmor olmuş sürekli eğiti görüyorlarmış
sesi felan tüm gitmiş öyle işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…