Niye kötüsün? Evde oturmaktan bunaldım bence bir de sevgiliyi askere gönderdin stres falan yaptın. Sıkma canını. Kimsenin etrafında konuşabileceği adam akıllı biri yok ki, ondan buraya sarıyoruz burda arkadaş ediniyoruz ya zaten.bende bilmiyoum : kötü kazen:
iyi değilim never.. coksıkılıyorum bunalıyorum etrafmda beni anlayan kimse yok be kuzum kendimi cok yalnız hissediyorum.!
evet konuştuk aradı bugun aşı olmuşlar yenidenn ayakları mosmor olmuş sürekli eğiti görüyorlarmış
sesi felan tüm gitmiş öyle işte
aynen canm cok sıkıldım.. birde çalışma hayatına alışmştm 5 aydır cok zor geldi evde oturmakNiye kötüsün? Evde oturmaktan bunaldım bence bir de sevgiliyi askere gönderdin stres falan yaptın. Sıkma canını. Kimsenin etrafında konuşabileceği adam akıllı biri yok ki, ondan buraya sarıyoruz burda arkadaş ediniyoruz ya zaten.
Olur öyle, takma kafana. Sen şimdi maaş meselsinden işten çıktın, başka işe giremeyeceksin de değil mi?aynen canm cok sıkıldım.. birde çalışma hayatına alışmştm 5 aydır cok zor geldi evde oturmak
cok koydu lan
yüzüm felan sitresten svilce doldu
bu forumda beni anlayan gerçekten dost diyebileceğim birilerin bulmuştum.. bulmuştk birbirimizi
ama oda yalan cıktı
yalan dünya işte
aylıgım kesilecek diyeOlur öyle, takma kafana. Sen şimdi maaş meselsinden işten çıktın, başka işe giremeyeceksin de değil mi?
Öyle yap madem. Ne zaman bitiyor senin okul?aylıgım kesilecek diye
sigortalı bir işe giremyecem malesef..
sigortasız bir işin de maaşı iyi olmaz kötü olur.. o yüzden okulumun bitmesini beklerim artık gibi..
kurslara felan gidecem işte
yoksa evde çürüyüp giderim
bu sene haziranda bitiyor bakalım bitemedi bi gittiÖyle yap madem. Ne zaman bitiyor senin okul?
He daha 1 senen var yani, neyse bitsin de mesleğini yap.bu sene haziranda bitiyor bakalım bitemedi bi gitti
yok kız ne 1 senesiHe daha 1 senen var yani, neyse bitsin de mesleğini yap.
Yok öğrenim yılı olarak söyledim benyok kız ne 1 senesi
7 aycık vr işte
aynennn sende biran önce güzel bir işe yerleş inşallah hayatını yuvanı kur evlen barklan ohh :)
tamam ne bagırıyonn hııYok öğrenim yılı olarak söyledim ben
İnşallah bakalım iş olsun da, önemli olan o.
tamam ne bagırıyonn hıı
hadi bakalım güzel haberlerle gel buraya
bugun yine çok çirkin birini gördüm ben
Lan benimle dalga geçtiniz o kadar gayet de ilk Türk balesiymiş.
Yanımda oturuyordusen nerde gördün ki
Hıh ne sandınzaten kime desem harem e gittik diye gözleri parladı la, baya iyi oyuna gitmişiz meger
sağında mı oturuyordu yoksa, benim solumdaydı daYanımda oturuyordu
oda arkadaşımla plan yaptık hemen dracula ya gidecez onunla daHıh ne sandın
İki yanımda da vardır birer tanesağında mı oturuyordu yoksa, benim solumdaydı da
oda arkadaşımla plan yaptık hemen dracula ya gidecez onunla da
İsterseniz ben benimkine söyleyim sizin için salonu kapatsınsağında mı oturuyordu yoksa, benim solumdaydı da
oda arkadaşımla plan yaptık hemen dracula ya gidecez onunla da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?