benim ebem de dötünü kaldıramıyor bi türlü, o da kötüBeim ebem dotunun ustune oturamayacak halde sen bana ilgi diyorsun
Dur opeyim bari
22 saat oldu bee, ne 12 saatiAyrılalı 12 saat bile olmadı neyini merak edicem
Ebeleri gonderelim de bir cay falan icsinler, kafalari dagilsin, bu ara cok yuklendik onlarabenim ebem de dötünü kaldıramıyor bi türlü, o da kötüneyse öp bari, belki geçer
22 saat oldu bee, ne 12 saati
Aferinbenim ebem de dötünü kaldıramıyor bi türlü, o da kötüneyse öp bari, belki geçer
22 saat oldu bee, ne 12 saati
benim ki depremde öldüydü yanlış hatırlamıyorsam ama neyse ki bu durumun konumuzla bir alakası yokEbeleri gonderelim de bir cay falan icsinler, kafalari dagilsin, bu ara cok yuklendik onlara
Aferin
Hadi yabenim ki depremde öldüydü yanlış hatırlamıyorsam ama neyse ki bu durumun konumuzla bir alakası yok
Hadi ya
Tamam geyik yapmayayim daha fazla...
Hadi canimo değil de benim annem de ebeymiş, evlenince işi bırakmış. o arada doğurttuğu bikaç kadın var. kulağı çınlayınca falan çok takılıyorum ben anneme
Hadi canim
Ben hastahanede dogmusum la, ebe mebe bilmiyorum o yuzden
Hadi be!annem de hastanede çalışıyormuştu ama doktora yardımcı ebelik yapmış işte
ben de hastane çocuguyum bi kere, bide erkek bekliyorlarmış beni ilk kundagım maviymiş o yüzden
Hastanede ebe yok muHadi canim
Ben hastahanede dogmusum la, ebe mebe bilmiyorum o yuzden
Ya var da, mahalleden koyden biri olunca tanirsin ama hastahanedekini nerden bileceksin anlaminda didiydimHastanede ebe yok mu
ben de kilonun üstündeymişim yaa, hep de ortalamarın üstünde gittim o yüzdenHadi be!
Ben bozkir ayisi gibi dogmusum ya, 4.250 mi neymis kilom
dün programda canlı canlı gördüm malesef, ivana da arabesk şarkıda podyumda yürüdü o da komikti
Ben gidiyorum, bununla takilin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?