Sahibinden full+full yapili geyik!!

Doğanın Tanrıçası: Artemis!
Senin en öne çıkan özelliğin saflığın. El değmemiş bir ormanda, dupduru akan bir pınar gibisin. Saflığın katışıksız olduğundan, bunu elde etmeye çalışanlar da çok; fakat, tecrübeyle sabittir avuçlarını yaladılar Ayrıca doğayı çok seviyorsun; orada olduğunda kendini tamamlanmış, huzur bulmuş, hatta Nirvana'ya ulaşmış gibi hissediyorsun. İnsanlardan ziyade, ağacı, çiçeği, hayvanları sevenlerdensin yani, ey doğanın kadını!

İlk defa böyle saf masum bir şey çıktım.

http://onedio.com/haber/hangi-yunan...tm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook

Şafak ve Umut Tanrıçası: Eos!

Öncelikle, senin katıksız bir iyimser olduğunu belirtmek gerekiyor. İyimserliğinle etrafa öylesine pozitif bir enerji yayıyorsun ki, insanlar hep senin yanında bulunmak, senden saniye olsun ayrılmamak istiyor. Sen ışıksın, insanlarsa ışığın cazibesine kapılıp etrafında fır dönen pervane böcekleri. Umutsun sen insanlara kısaca, bu kapkaranlık dünyada tünelin ucundaki ışıksın ya da...

Noldu sana bugün tersinden mi kalktın

büyük ihtimalle erken uyandım, sonra tekrar uyudum falan saçma sapan bir gün oldu, bide arkadaşımla beraber bi yere iş görüşmesine gidecektim ondan da ses çıkmadı, bide saçma salak şarkılar dinledim kendimi iyice depresyona soktum

o zaman bu tokat bana gelsin

O akşam bahsettiğin iş mi? Arasana bi arkadaşını kızım ondan haber mi bekliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…