gercı bı sure sonra yıne unutur ınsan cok okuyunca unutkanlık oluyor demekkııNormal, benim de ayda 15 kitap okuduğum zamanlar oluyor o zaman ben de hatırlamıyorum bazı şeyleri.
Ya okuduğun kitaba göre değişir aslında, unutuyorsan demek ki çok etkilememiş veya hep aynı tarz okuyorsan üst üste, birbirine karıştırabiliyorsun.gercı bı sure sonra yıne unutur ınsan cok okuyunca unutkanlık oluyor demekkıı
aynen oda olabılır karıstırmak degıl aslında unutuyorum bıldgın =)Ya okuduğun kitaba göre değişir aslında, unutuyorsan demek ki çok etkilememiş veya hep aynı tarz okuyorsan üst üste, birbirine karıştırabiliyorsun.
Selam beybisi naber?
Iyi diyelim iyi olalim...Selam beybisi naber?
Sana verdimIyi diyelim iyi olalim...
Senden?
Oy bana gitmis tesekkur ederim
FarkettimSana verdim
Ee nabıonFarkettim
Biraz gerginim, sebebini bosver, iyi olmaya calisiyorum...Ee nabıon
Pekala boş verdim.Biraz gerginim, sebebini bosver, iyi olmaya calisiyorum...
Sen napiyorsun kuzum?
Ayaklarini mi usutuyorsun acaba ya?Pekala boş verdim.
Napıyım evdeydim bugün yatışMidem tam düzelmedi daha şişlik var bi de
Ya cumartesi sabahı bir sınavım vardı, orada çok üşüdüm hava buz gibiydi ondan sanırım.Ayaklarini mi usutuyorsun acaba ya?
Onun acisi cikiyordum never, ayaklarini sicak tut, bol bol bitki cayi ic...Ya cumartesi sabahı bir sınavım vardı, orada çok üşüdüm hava buz gibiydi ondan sanırım.
İçiyorum kuzum, dün de uyudum işte biraz gündüz, ondan da kötü oldum ben gündüz uyuyunca öyle oluyorOnun acisi cikiyordum never, ayaklarini sicak tut, bol bol bitki cayi ic...
Hasta olacaksin yokluyor buyuk ihtimalle...
Dengen sasti kesin, ya senin regl donemin de yaklasiyor ya, illa bagisiklik sistemini zayflatir o...İçiyorum kuzum, dün de uyudum işte biraz gündüz, ondan da kötü oldum ben gündüz uyuyunca öyle oluyor
Evet onun da etkisi var, bi olamadım zatenDengen sasti kesin, ya senin regl donemin de yaklasiyor ya, illa bagisiklik sistemini zayflatir o...
Hava degisimi, stres etkiler olursun cok takilma...Evet onun da etkisi var, bi olamadım zaten
Evet onun da etkisi var, bi olamadım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?