Sen dün gönderdiklerime başvuru yaptın mı?sözleşmeli personele ağırlık veriyor bence pislikler kendi adamlarını yerleştirmek için
Sen dün gönderdiklerime başvuru yaptın mı?
Her neyse iştedün göndermedin ki sen bişey, bikaç gün önce göndermiştin, onların da biri uymuyordu, diğerine zaten yapmışım
ilkinde çok fazla program bilgisi istiyorlardı canım, onlar yoktu bendeHer neyse işteUymayan hangisi ya ikisi de uyuyor gibiydi?
Ya sen ne bakıyosun ona bunların olması avantaj diye yazıyorlar olmasa da başvur sen.ilkinde çok fazla program bilgisi istiyorlardı canım, onlar yoktu bende
Ya sen ne bakıyosun ona bunların olması avantaj diye yazıyorlar olmasa da başvur sen.
Başvur tabi ki, tutmuyorsa çağırmazlar zaten. Ama onlar genelde dolduruyolar şu da olsun bu da olsun, lan öyle adam mı varben istedikleri tutmayanlara başvurmuyordum yaa, başvurayım mı onlara da
Başvur tabi ki, tutmuyorsa çağırmazlar zaten. Ama onlar genelde dolduruyolar şu da olsun bu da olsun, lan öyle adam mı var
Yok kızım ya iş veren her şeyi ister hani bi ihtimal yani varsa böyle biri diye, ama yoksa ona en yakın kişi mecbur alacakçoğu ilan için aynen o tepkiyi veriyordum yaaonlar mimarsa ben neyim diye çok fazla depresyona girmişliğimde var
Yok kızım ya iş veren her şeyi ister hani bi ihtimal yani varsa böyle biri diye, ama yoksa ona en yakın kişi mecbur alacak
O istedikleri programları öğrensen?ben çoğunun yamacından bile geçmiyorum ama onu nasıl yapacaz
O istedikleri programları öğrensen?
Anladım kuzum, neyse en kötü şu adamı ararsın orda başlarsınkursa gitmem lazım, onun için de para lazım. aynı kısır döngüde dönüp duruyorum yani
Hoş geldin lorin, naber?ben geldım
hosbulduk .. ıyıyım senden naberHoş geldin lorin, naber?
hoşgeldiinnnben geldım
öyle yapacam artık canım, miladımı dolduruyorum sanırım artık ankaradaAnladım kuzum, neyse en kötü şu adamı ararsın orda başlarsın
naz naber ?hoşgeldiinnn
öyle yapacam artık canım, miladımı dolduruyorum sanırım artık ankarada
naz naber ?
Ben de iyiyim, nasıl gidiyor?hosbulduk .. ıyıyım senden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?