iyi bari tadını çıkar, sonra üzülürsünYa bitince mal gibi kalacağım öyle o yüzden yavaş okuyorum ömrümde ilk kez
Bir daha okurumiyi bari tadını çıkar, sonra üzülürsün
Dur link atacağım özeldenönce bana ver, sonra oku
Daha oraya gelmedim ama sanırım öyleoha çocukları mı oluyor
Daha oraya gelmedim ama sanırım öyleNeyse ben gidiyorum
Off böyle kitaplar okudukça depresyona giriyorumanaamm çok heycanlıııhadi git sen
İyiyim kuş senden naber?Naber?
Iyidir is guc kosturuyorum her zamanki gibi, sen veriyorsun di mi belgeleri 2 gun sonra?İyiyim kuş senden naber?
Evet vereceğim ama öncesinde şu merkezi atamalar belli olsaydı iyiydi. Açıklanmadı, pazartesi gününe kaldı.Iyidir is guc kosturuyorum her zamanki gibi, sen veriyorsun di mi belgeleri 2 gun sonra?
4un 2.5u bitti, hoca uzatti sureyi, bugun o yarim kalani bitiricem bir tane kalacak yarin da ona baslayacagim...Evet vereceğim ama öncesinde şu merkezi atamalar belli olsaydı iyiydi. Açıklanmadı, pazartesi gününe kaldı.
Nasıl gidiyor ödevler makaleler?
Ay hadi az kalmış bitir de rahatla bebek.4un 2.5u bitti, hoca uzatti sureyi, bugun o yarim kalani bitiricem bir tane kalacak yarin da ona baslayacagim...
Pazartesi hem o aciklanacak hem de belgeleri vermen lazim di mi? O kotu olmus...
Daha var never ya, bunlari takiben de bir dolu sey var, hayat enerjim bitti cidden...Ay hadi az kalmış bitir de rahatla bebek.
Evet öyle oldu ne yapalım, ya zaten çok umudum yok öbüründen de olursa bundan vazgeçer bir yedeğe yer açmış olurum diyordum ama kısmet bakalım.
Daha var never ya, bunlari takiben de bir dolu sey var, hayat enerjim bitti cidden...
Dur simdi onlari dusunme, pazartesi bir olsun, sen ver belgeleri, aciklanir da o gunlerde, son kararini verirsin zaten, en iyisi neyse o olsun kuzum...
Bu arada belgeleri verince vazgecme hakkin var di mi?
Ya normal ise girerken mesela sozlesme imzalamana ragmen 1 ay icinde cift tarafli cayma hakki sakli tutuluyor...Ya o hayat enerjisini kim çaldıysa getirsin zaten
Var diye biliyorum, çünkü bu mülakat diye geçiyor sonrasında kesin liste açıklanacak. Ondan sonra bir cayma hakkı olmalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?