Sahibinden full+full yapili geyik!!

Iyidir is guc kosturuyorum her zamanki gibi, sen veriyorsun di mi belgeleri 2 gun sonra?
Evet vereceğim ama öncesinde şu merkezi atamalar belli olsaydı iyiydi. Açıklanmadı, pazartesi gününe kaldı.
Nasıl gidiyor ödevler makaleler?

Evet vereceğim ama öncesinde şu merkezi atamalar belli olsaydı iyiydi. Açıklanmadı, pazartesi gününe kaldı.
Nasıl gidiyor ödevler makaleler?
4un 2.5u bitti, hoca uzatti sureyi, bugun o yarim kalani bitiricem bir tane kalacak yarin da ona baslayacagim...
Pazartesi hem o aciklanacak hem de belgeleri vermen lazim di mi? O kotu olmus...

4un 2.5u bitti, hoca uzatti sureyi, bugun o yarim kalani bitiricem bir tane kalacak yarin da ona baslayacagim...
Pazartesi hem o aciklanacak hem de belgeleri vermen lazim di mi? O kotu olmus...
Ay hadi az kalmış bitir de rahatla bebek.
Evet öyle oldu ne yapalım, ya zaten çok umudum yok öbüründen de olursa bundan vazgeçer bir yedeğe yer açmış olurum diyordum ama kısmet bakalım.

Ay hadi az kalmış bitir de rahatla bebek.
Evet öyle oldu ne yapalım, ya zaten çok umudum yok öbüründen de olursa bundan vazgeçer bir yedeğe yer açmış olurum diyordum ama kısmet bakalım.
Daha var never ya, bunlari takiben de bir dolu sey var, hayat enerjim bitti cidden...
Dur simdi onlari dusunme, pazartesi bir olsun, sen ver belgeleri, aciklanir da o gunlerde, son kararini verirsin zaten, en iyisi neyse o olsun kuzum...
Bu arada belgeleri verince vazgecme hakkin var di mi?

Ya o hayat enerjisini kim çaldıysa getirsin zaten
Var diye biliyorum, çünkü bu mülakat diye geçiyor sonrasında kesin liste açıklanacak. Ondan sonra bir cayma hakkı olmalı.

Ya o hayat enerjisini kim çaldıysa getirsin zaten
Var diye biliyorum, çünkü bu mülakat diye geçiyor sonrasında kesin liste açıklanacak. Ondan sonra bir cayma hakkı olmalı.
Ya normal ise girerken mesela sozlesme imzalamana ragmen 1 ay icinde cift tarafli cayma hakki sakli tutuluyor...
Vardir yani... Ben sadece emin ol, ben seni yanlis yonlendirmeyeyim diye sordum...
Hangisini daha cok istiyorsun peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…