Sahibinden full+full yapili geyik!!

Ya normal ise girerken mesela sozlesme imzalamana ragmen 1 ay icinde cift tarafli cayma hakki sakli tutuluyor...
Vardir yani... Ben sadece emin ol, ben seni yanlis yonlendirmeyeyim diye sordum...
Hangisini daha cok istiyorsun peki?

Kendi işimi... Öbürü de çok güzel ama buradan gitmek zorunda olmak bir eksi benim için. Ya aslında şansım olsa yurt dışında kendi işimi yapmak hayallerimi süslüyor ama öyle bir seçeneğim yok

Kendi işimi... Öbürü de çok güzel ama buradan gitmek zorunda olmak bir eksi benim için. Ya aslında şansım olsa yurt dışında kendi işimi yapmak hayallerimi süslüyor ama öyle bir seçeneğim yok
Ankaradan kurtulmak istiyordun hayirdir?
Yurtdisi cok kasar emin ol akil isi degil, hayattaki tek gayeleri calismak calismak calismak, hic bana gore degil...
Ikisi de cok guzel bence, umarim merkezi atama olur, olmazsa da alternatifin de harika, rahat ol

Kurtulmak istiyorum tabi ama burayı aratmayacak bir yere gitmeyi tercih ederim
Benim de tek hayalim çalışmak çalışmak
Zaten olmazsa bu işi de severek yapacağımı düşünüyorum, güzel bence de. :)

Kurtulmak istiyorum tabi ama burayı aratmayacak bir yere gitmeyi tercih ederim
Benim de tek hayalim çalışmak çalışmak
Zaten olmazsa bu işi de severek yapacağımı düşünüyorum, güzel bence de. :)
Her gun sabah 7 ask 5 calisacaksin, haftasonlari da dahil...
Toplantin, lab calisman, sponsorlarin talepleri bitmeyecek, daha gece ucmusken, sabah 8 de odanda olacaksin, nefes almak yok, ben hayata bir kere geliyorum, milletin islerini bitirene kadar nefes alirim, keyif yaparim, dunyayi gezerim, hobi edinirim, hic bana gore degil, seven insanlar var dogru, seversen yaparsin...
Aynen ikisi de guzel, hangisi senin icin daha iyi ise o olsun yavrum...

%57 sol %43 sağ çıktı ama şu elini koyma gözünü kapama vs bende hep değişir ya iki tarafı da kullanırım yani onlardan emin olamadım pek.

Vayy screen shot falan ne oluyoruz?
Image degil, kopyalanmadi da, ben de screenshot aliverem, neyim eksik dedim
%57 sol %43 sağ çıktı ama şu elini koyma gözünü kapama vs bende hep değişir ya iki tarafı da kullanırım yani onlardan emin olamadım pek.
Benim direkt belliydi ya, daha yakin demek ki bu yuzdelerden...

yuhhh %60 solu, %40 sağı kullanıyormuşum sağ tarafım hiç kullanılmıyor nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…