Ya normal ise girerken mesela sozlesme imzalamana ragmen 1 ay icinde cift tarafli cayma hakki sakli tutuluyor...
Vardir yani... Ben sadece emin ol, ben seni yanlis yonlendirmeyeyim diye sordum...
Hangisini daha cok istiyorsun peki?
Ankaradan kurtulmak istiyordun hayirdir?Kendi işimi... Öbürü de çok güzel ama buradan gitmek zorunda olmak bir eksi benim için. Ya aslında şansım olsa yurt dışında kendi işimi yapmak hayallerimi süslüyor ama öyle bir seçeneğim yok
Kurtulmak istiyorum tabi ama burayı aratmayacak bir yere gitmeyi tercih ederimAnkaradan kurtulmak istiyordun hayirdir?
Yurtdisi cok kasar emin ol akil isi degil, hayattaki tek gayeleri calismak calismak calismak, hic bana gore degil...
Ikisi de cok guzel bence, umarim merkezi atama olur, olmazsa da alternatifin de harika, rahat ol
Her gun sabah 7 ask 5 calisacaksin, haftasonlari da dahil...Kurtulmak istiyorum tabi ama burayı aratmayacak bir yere gitmeyi tercih ederim
Benim de tek hayalim çalışmak çalışmak
Zaten olmazsa bu işi de severek yapacağımı düşünüyorum, güzel bence de. :)
Vayy screen shot falan ne oluyoruz?
Image degil, kopyalanmadi da, ben de screenshot aliverem, neyim eksik dedimVayy screen shot falan ne oluyoruz?
Benim direkt belliydi ya, daha yakin demek ki bu yuzdelerden...%57 sol %43 sağ çıktı ama şu elini koyma gözünü kapama vs bende hep değişir ya iki tarafı da kullanırım yani onlardan emin olamadım pek.
Yarin bir gun kafa atarsam sagina calisayim o zamanyuhhh %60 solu, %40 sağı kullanıyormuşumsağ tarafım hiç kullanılmıyor nerdeyse
Naber bebek?
İyiyim kuzum senden naber?Naber bebek?
Odev odev odevİyiyim kuzum senden naber?
Yarin bir gun kafa atarsam sagina calisayim o zaman
Bu mesaj yazma alani ne kadar dandik olmus gene ya
Huysuzluk konusunda hepimiz birer otoriteyiz bu gunlerdebence tüm kafaya çalış, kopsun hep birlikte kurtulalım
Daraldin di mi?
5 olduDaraldin di mi?
4 ziyaretci ne lan, KK kafayi mi yedi?
Huysuzluk konusunda hepimiz birer otoriteyiz bu gunlerde
Ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?