ya biraz özle işte ben hemen okuyup geri veririm zaten, söz
Bak ciddi cevap veriyorum, ben olsam devleti secerim...
Ama ben duzenli hayat seviyorum, benim icin ayni calisma saatleri, rutin is cok kiymetli...
6 ay aveada calistim dedim ya hep konusulur cok stresli istir, kalici etkileri oldu dusun artik cok anlatmayayim, stres cok ama cok lanet bir sey ama is nasildir milletin dediginden bir sonuc cikarmi bilmem...Onun da maasi iyi, senin icin kriter ne onemli kusum...
Gecen daha sordum kendi isimi dedin bir de onu da iyi dusun, seni hangisi daha mutlu eder, ya da daha huzur veriyor dusundugunde cok onemli...
Her isin ayri stresi var, orasi da ayri konu...
Paniklemeden guzelce dusun
Bak o da var senin usak diyordun buyuk ihtimalle cok stresli olmaz...Büyük şehirlerde stresliymiş evet, ben küçük bir yere gideceğim için onu düşünmedim.
Ya kafam çok karıştı
Tamam tamam vericem be surat yapma hemen
Tamam tamam vericem be surat yapma hemen
4ünde mülakatım var o bi geçsin bakarızyarından sonra çok musaitim la, ne zaman verirsin
4ünde mülakatım var o bi geçsin bakarız
Nereye gidiyon yaeryamana gidecem ben o güne kadar, bari gitmeden ver de şehirler arası yolculuk yaparken okuyayım
Nereye gidiyon ya
Gitmebu haftasonuna doğru eryamana gidiyom ben artık, ülke değiştiriyorum resmen
Siz "hayatının merkezine sizi koymuş" biriyle evlenmelisiniz.
Biraz bencil misiniz ne? istiyorsunuz ki hayat benim baş rolünde de elbetteki ben olmalıyım. Belki haklısınız ama sizi mutlu edecek kişiyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Hayatının merkezinde sizin olduğunuz, sizin etrafınızda pervane olan, gözü sizden başka kimseyi görmeyen birini istiyorsunuz ki bugünlerde böylesini bulmak oldukça zor. Ama ola ki buldunuz sakın kaçırmayın zira sizin mutluluğunuz orada.
Hayal kurma diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?