Sahibinden full+full yapili geyik!!

Büyük şehirlerde stresliymiş evet, ben küçük bir yere gideceğim için onu düşünmedim.
Ya kafam çok karıştı

Büyük şehirlerde stresliymiş evet, ben küçük bir yere gideceğim için onu düşünmedim.
Ya kafam çok karıştı
Bak o da var senin usak diyordun buyuk ihtimalle cok stresli olmaz...
Dedigim gibi guzelce dusun icinden gecene karar ver...

Süpermarkette!
Evde ne yiyeceğini bilmez halde, açlıktan karın ağrıları ve hezeyanlar içinde sağa sola çarparken, aklına çok çarpıcı bir fikir gelecek: Makarna! Ama o da ne? Ketçap-mayonez yok. Hay aksi! Eşofmanlarınla süpermarkete seğirteceksin. Telaşla soslar bölümünü ararken, birinin alışveriş arabasına çarpacaksın. Özür dilerken birbirinizin sözünü keseceksiniz. İçinden "keşke üstüm başım bu kadar paspal olmasaydı" diye geçireceksin. Sonrasında ikiniz de kekeleyerek birbirinizi tanıtacaksınız ve gerisi malum! O ketçap-mayonezi bir yadigar olarak yıllarca saklayacaksınız!

Hıı bana da bu yakışırdı

http://onedio.com/haber/ruh-esinle-...tm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook

Yılbaşı Partisinde!

Senin ruh eşini bulacağın zaman pek yakında: Bu yılbaşında, bir partide. Artık bu parti, iş arkadaşlarının mı, çocukluk arkadaşlarının mı, yoksa okuldan arkadaşlarının mı düzenlediği bir parti olur bilemiyoruz. Bildiğimiz tek şey var, bu aralar bir partiye davet edilirsen ona lütfen git! Hem evde tombala oynayıp, hindi yiyip, saçma sapan televizyon izleyeceksin de n'olacak. Milli Piyango çekilişini takip etmesen n'olacak, hem zaten sana çıkmayacağı kesin. Senin piyangon o partide

30 gün kaldı tanışmama ruh eşimle

Siz "gezip tozmasını seven" biriyle evlenmelisiniz.
Bugüne kadar zaten yeterince oturdunuz. Sizin, sizi kolunuzdan tutup oraya buraya götürecek birine ihtiyacınız var. Yıllardır gitmek istediğiniz ama bir türlü gidemediğiniz yerlere sizi gerekirse zorla götürecek, yerinde duramayan biriyle evlenmelisiniz. En azından çocuk yapana kadar Türkiye'nin tamamını, Avrupa'nın da büyük kısmını gezmelisiniz. Bunu size yaptıracak olan gezmeyi bilen ve seven bir hayat arkadaşı olmalıdır. Evde oturan, "off kim gidecek şimdi oralara" diyen birisi sizi hayat enerjinizi emer unutmayın.

http://onedio.com/haber/testi-yapin-ruh-ikizinizi-bulun-291074

Eveeeet

Siz "hayatının merkezine sizi koymuş" biriyle evlenmelisiniz.

Biraz bencil misiniz ne? istiyorsunuz ki hayat benim baş rolünde de elbetteki ben olmalıyım. Belki haklısınız ama sizi mutlu edecek kişiyi bulmakta zorlanabilirsiniz. Hayatının merkezinde sizin olduğunuz, sizin etrafınızda pervane olan, gözü sizden başka kimseyi görmeyen birini istiyorsunuz ki bugünlerde böylesini bulmak oldukça zor. Ama ola ki buldunuz sakın kaçırmayın zira sizin mutluluğunuz orada.

Hayal kurma diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…