Eh işte, bildiğin gibiiyidir canooo, ev arkadaşımla film seçtik onu izleyecez de o hazır olana kadar bakınıyorum buralara.
senden naber ?
iyi ol artık bee, özledim seni görüşmek istiyorumEh işte, bildiğin gibi
Naber mascara?hu huu
kimse yok mu
Naber nazo
Naber nazo
İyidir. Bu hafta biraz işlerim var bitsin görüşelim, kitabı da veririm okursuniyidir never ım, evde tv yok da sıkılıp sıkılıp film izliyorumsenden naber ?
İyidir. Bu hafta biraz işlerim var bitsin görüşelim, kitabı da veririm okursun
Sağ ol bebek. Nasıl alıştın mı yeni evine?tamamdır canım sen işlerini hallet musait olunca haber verirsinyapabilceğim bişey olursa da söyle mutlaka
Sağ ol bebek. Nasıl alıştın mı yeni evine?
Bakalım, kısmetordu evinden kat kat iyi ama eksiği çok. yavaş yavaş tamamlandıkça daha çok alışırım sanırım.
bi tamamlayalım da eksikleri çağırırm bi akşam, gelir yemeğimi yer, kalırsın olur mu
Bakalım, kısmetİş nasıl peki? Her gün gidiyor musun nereye gidiyorsun nasıl yapıyorsun pek konuşamadık onu?
Anladım kuzum, başvurduklarından bir ses var mı?yok canım hergün gitmiyorum, iş oldukça yapıyorum.
bi tane tadilat işi için çizimler vardı onu yaptım teslim ettim, şimdi yenisi olur diye bekliyorum.
çok kalıcı bişey değil yani bu da, hala arayıştayım
Anladım kuzum, başvurduklarından bir ses var mı?
İnşallah kuzum. Şu torpillileri okudukça sinirlerim zıpladı yine, biz nelerle uğraşıyoruz onlar yaşıyor.yok
okula gidiyorum ben de sık sık belki hocalardan birşeyler çıkar diye ama bakalım, henüz ses seda yok. elbet bizim de yüzümüz gülecek never ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?