Sahibinden full+full yapili geyik!!

Gerçek Kişiliğini Tahmin Edebilecek miyiz?
Garip!
Seni anlamak zor, "hayır kolay olsa ne olacakmış?" dediğini duyar gibiyiz. Sıradan değilsin, sıradan olmanın sıradanlığını sıradanlaştıranlara çok büyük bir tepkisin. En güzeli! Kendine özgü huyların, alışkanlıkların, mantığın, düşünce yapın var. Herkeste olmaz bunlar, değerini bil!

http://onedio.com/haber/gercek-kisi...tm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook

Sağ ol bebek. Nasıl alıştın mı yeni evine?

ordu evinden kat kat iyi ama eksiği çok. yavaş yavaş tamamlandıkça daha çok alışırım sanırım.
bi tamamlayalım da eksikleri çağırırm bi akşam, gelir yemeğimi yer, kalırsın olur mu

ordu evinden kat kat iyi ama eksiği çok. yavaş yavaş tamamlandıkça daha çok alışırım sanırım.
bi tamamlayalım da eksikleri çağırırm bi akşam, gelir yemeğimi yer, kalırsın olur mu
Bakalım, kısmet İş nasıl peki? Her gün gidiyor musun nereye gidiyorsun nasıl yapıyorsun pek konuşamadık onu?

Bakalım, kısmet İş nasıl peki? Her gün gidiyor musun nereye gidiyorsun nasıl yapıyorsun pek konuşamadık onu?

yok canım hergün gitmiyorum, iş oldukça yapıyorum.
bi tane tadilat işi için çizimler vardı onu yaptım teslim ettim, şimdi yenisi olur diye bekliyorum.
çok kalıcı bişey değil yani bu da, hala arayıştayım

Anladım kuzum, başvurduklarından bir ses var mı?

yok
okula gidiyorum ben de sık sık belki hocalardan birşeyler çıkar diye ama bakalım, henüz ses seda yok. elbet bizim de yüzümüz gülecek never ım
İnşallah kuzum. Şu torpillileri okudukça sinirlerim zıpladı yine, biz nelerle uğraşıyoruz onlar yaşıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…