Biraz daha iyi gibiyim, cogu gitti azi kaldi, senden naber?
Git benim yerime ogutlerden kestaneli pastayla, ekler ye cabuk, oranin gobiti de cok iyi, tombis var kc alisverisinde ordan da ayvalik ye, cabuk!!huysuz dedim ya işte naber deyince sen
az kaldı az, ha gayret, bak ben seni bekliyorum artık, geldim yerleştim buralara
Git benim yerime ogutlerden kestaneli pastayla, ekler ye cabuk, oranin gobiti de cok iyi, tombis var kc alisverisinde ordan da ayvalik ye, cabuk!!Ben gelince chipmunk gibi doldurcam yanaklarimi
Cahal! 1. etap is merkezinde ogutler market ve pastanesi var...bu saydıklarının hiç birinin nerde olduğunu bilmiyorum ki
Cahal! 1. etap is merkezinde ogutler market ve pastanesi var...
KC Goksu da Goksu parkinin ana girisinin hemen karsisinda...
Azicik gez dolas etraf ogren, eryamani tani!
1453 ne la?dün göksu migrosa gittim ama ayvalık dikkatimi çekmemiş demek kibugun de optimum a gittim işte, haftasonu da 1453 e gidecem yeter o kadar geri kalanını sen gelince gezeriz
1453 ne la?
Optimum iyi ya, new castle vardi onun ust katinda bizim universite zamani kapanmisti en son sansina...
KC goksunun ust katinda da galiba optimumda da var tombis kumru...Ayvalik ve kumru satiyor, eoeydir sayikliyorum onuAman eryamanda ne gezcez, outlet diye optimuma bakilir, bir de tikinilir
O ne lan 1453 falan?seni bekleyecem ayvalık yemek için, sen gelene kadar yemem
1453 kafelerin olduğu bi yermış, 1. etapa yakın, ben de gitmedim gidince görecem
nerdeyse hergün okula gidiyorum arkadaşların yanına yaa, o kadar yapacak işim yok
O ne lan 1453 falan?
Optimumda gezerik senle, alisveris vs. takuluruk, eve kahveye gel, neveri cekistiririz hem
Napayim uzaniyom. Sen napiyon manyak bacaknapıyon deli baş
Napayim uzaniyom. Sen napiyon manyak bacak
Iyimis. Bizde eşimin teyzesindeydik yerli pizza yedik söylemesi ayipsada çok umrum değil açıkçası
film izleyecektim guya bi türlü karar veremedim, bide buralara takıldım. artık yatma vaktimin gelmesini bekliyorum diyebilirim
Iyimis. Bizde eşimin teyzesindeydik yerli pizza yedik söylemesi ayipsada çok umrum değil açıkçasıyeni geldik. Bi foruma gireyim dedim bir sürü bildirim abbooo ne cenesizbu kızlar
Olabilirsen herkese laf yetiştiriyorsun diye ondan bu kadar geri dönüş oluyordur sana
ben de bu akşam pilav ve bezelye yaptım nefis olmuştu
Arada gelsinyazık la, never da gelsin arada olma mı
Hey zeksi leydi!Selamin hello bebisler
saol yavrumOlabilir
Ohhh afiyet olsun
ne kadar arada pekiArada gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?