Naberler?
İyiyim beybisi senden naber?Naberler?
Iyi is guc kosturma...İyiyim beybisi senden naber?
Naber bebisIyi is guc kosturma...
Kaburga bilezik neymis ona bakiyorum
Iyidir harbigiz senden naber?Naber bebis
Tam Bir Alfa: Boğaz Çakrası!
Boğaz çakrası güçlü olan insanların, sesi çok güçlüdür. Bu ses gücüyse otoriteyi temsil eder. İşte sen de tam olarak otoriter ve doğuştan lider ruhlu bir kişisin. Baskınsın, alfasın ve yönetici olmak için doğmuşsun. Ayrıca çok güçlü bir adalet duygunun da olduğunu söylemek gerek. Yargı yeteneğin de oldukça gelişmiş olduğu için, doğruyu yanlıştan rahatlıkla ayırabiliyorsun. Gerçeklerin en gerçek insanısın kısaca!
http://onedio.com/haber/senin-cakran-hangisi--426051
Dot cakrasi ummustum
Benimki de aynısı çıktı.Tam Bir Alfa: Boğaz Çakrası!
Boğaz çakrası güçlü olan insanların, sesi çok güçlüdür. Bu ses gücüyse otoriteyi temsil eder. İşte sen de tam olarak otoriter ve doğuştan lider ruhlu bir kişisin. Baskınsın, alfasın ve yönetici olmak için doğmuşsun. Ayrıca çok güçlü bir adalet duygunun da olduğunu söylemek gerek. Yargı yeteneğin de oldukça gelişmiş olduğu için, doğruyu yanlıştan rahatlıkla ayırabiliyorsun. Gerçeklerin en gerçek insanısın kısaca!
http://onedio.com/haber/senin-cakran-hangisi--426051
Dot cakrasi ummustum
umudugunla degil buldugunla idare edeceksin artık
Agzini yidiklerim napiyorsunuz?Benimki de aynısı çıktı.
Agzini yidiklerim napiyorsunuz?
Yari karin agrisi yarin kosturma gun geciriyoruz...şimdi geldim eve, eryamanda seni bekliyorumsen napıyosun bebek
Yari karin agrisi yarin kosturma gun geciriyoruz...
Eryamanda nerde bekliyorsun, giriste mi?
Giz iceri gir usucen!devasa giriş kapısının önüne çadır kurdum orda bekliyorum4 gün kaldı dimi heyecan var mı heyecan
Giz iceri gir usucen!
Ne ararsan var, stres, gerginlik, heyecan. sevinc, gerginlik, huzun, huzursuzluk, mutluluk
Naber bebek?
Naber bebek?
Niye ki? Ne nazarı beee mikrop kapmışın pis nerelerde gezdiysengeçen gün muthiş güzelliğimden etkilendin de gözün mü kaldı la bende, sağ gözüm bildiğin kan çanağı oldu
Niye ki? Ne nazarı beee mikrop kapmışın pis nerelerde gezdiysen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?