Oglum olursa ne koyayimkızın olursa adını naz koy
Kara murat mikara murat koy o zaman da
Kara murat misadece murat olsa olma mi
Peki bana nur yerlitas'in cikmasi?Senin kankan pek tabii ki Cem Yılmaz olmalı. Senin arkadaşın olacak kişi her şeyden önce kıvrak zekalı olmalı. Bir espri saldığında ortalığa, sana affedersin "davar" gibi bakmayacak; anlayacak hemen mevzuyu. Aptal insanlar zaten sende gaz yapıyor, onlara karşı reflün var. Gülmeyi seviyorsun ayrıca da, güldürmeyi de... Hal böyleyken, senin kankan olarak Türkiye'nin en komiği Cem Yılmaz yakışır zaten!heexee xyzt-5544
http://onedio.com/haber/hangi-unlu-senin-kankan-olmali--420340
Peki bana nur yerlitas'in cikmasi?
Dun yaptim galiba hatirlamiyorum ki, geri kapadim utancimdan, semt icin de Sincan ciktiNe diyor?
Benim Çankaya çıktıDun yaptim galiba hatirlamiyorum ki, geri kapadim utancimdan, semt icin de Sincan cikti
Hee herkese elit elit cankaya cikmis, tam bebeyim bir kere daha tescilledimBenim Çankaya çıktı
Benim bebeemsinHee herkese elit elit cankaya cikmis, tam bebeyim bir kere daha tescilledim
15-20 gune gorusuruz buyuk ihtimal, hazir misin?Benim bebeemsin
Peki bana nur yerlitas'in cikmasi?
sen hiç hayal ettiğim gibi çıkmayacaksın sanırım, sincan ne beDun yaptim galiba hatirlamiyorum ki, geri kapadim utancimdan, semt icin de Sincan cikti
biz senle çankaya da takılalım bebegim, bu ezik sincan da gezsinBenim Çankaya çıktı
GG (Galbimi giriyorsun)!!sen hiç hayal ettiğim gibi çıkmayacaksın sanırım, sincan ne be
biz senle çankaya da takılalım bebegim, bu ezik sincan da gezsin
Beynini/Zekanı!
Sen koskoca bir beyinden ibaretsin. Zaten hayatın boyunca hep orayı geliştirmeye çalıştın; okudun, dinledin, araştırdın, düşündün, yorumladın. İşleyen demir pas tutmaz hesabı, beynin de büyüdükçe büyüdü. Bu kadar büyük beyninse başlı başına bir cazibe merkezi olmasından daha doğal bir şey yok. Senin her şeyden önce muhabbetin güzel, insanlar seninle oturup iki lafın belini rahatlıkla kırabilir. Çünkü konuşacak, anlatacak bir şeylerin mutlaka olur. Kısaca zekiler her zaman seksi olmuşlardır, hatta seksi olmak için yaratılmışlardır.
http://onedio.com/haber/insanlar-sende-neyi-cekici-buluyor--422249
Hay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?