- 6 Aralık 2010
- 2.958
- 2.041
- 398
- 30
reelde de mi tanışıyorsnuz :))Ben çok kötü bakıyorum
Çok kıskanıyomseninle görüştükten 2 gün sonra bu hale gelmem tesaduf olamaz
Evet.reelde de mi tanışıyorsnuz :))
kastamonulyum kızlar yaş 21 ismim gamze görüldüğü üzere .okuyorum :) falan fistan :))Evet.Ee sen kimlerdensin neler yaparsın? Anlat.
Tekrar hoş geldin Gamzecim. Ne okuyorsun?kastamonulyum kızlar yaş 21 ismim gamze görüldüğü üzere .okuyorum :) falan fistan :))
büro yönetimi ve yönetci asistanlığı kızlar :) siz kimsniz kimlerdensiniz :)Tekrar hoş geldin Gamzecim. Ne okuyorsun?
Seninle daha önce konuşmuş muyduk acaba?büro yönetimi ve yönetci asistanlığı kızlar :) siz kimsniz kimlerdensiniz :)
hatırlamıyorum canım ya.bilmiyorum :)Seninle daha önce konuşmuş muyduk acaba?Ben Ankara'danım yaş 24 mühendisim.
Neyse sallahatırlamıyorum canım ya.bilmiyorum :)
gayet iyi hazirandaki atamalara yetitşirsem olucak gibi :)) sen ne mühendisisin canım?Neyse sallaNasıl gidiyor dersler?
Mezun oluyorsun yani, hadi hayırlısı inşallah atanırsın.gayet iyi hazirandaki atamalara yetitşirsem olucak gibi :)) sen ne mühendisisin canım?
:) lisedeyken çok istiyodum nasip olmadı kimya mühendisliğini :)Mezun oluyorsun yani, hadi hayırlısı inşallah atanırsın.Kimya
Aman boşver iyi ki olmamışsın:) lisedeyken çok istiyodum nasip olmadı kimya mühendisliğini :)
inşallah canım sağolasın :)
herşeyde hayır vardır diyelim :))Aman boşver iyi ki olmamışsın
Öyle evet.herşeyde hayır vardır diyelim :))
ooo ayri ozel acmislar...yooo biz konuştuk ki özelden
Kafanı şey etmeyelim diye yaptık valla, hep aynı tepkiyi veriyosun zaten bilmediğin bir şey yazmadım.ooo ayri ozel acmislar...
Zahmet etmeseydiniz ben cikardim konusmadan! (burda sitemkar dil cikaran smiley var, telden bulamadim, tam burda da agzi gozu kaymis sapsik dil cikaran smiley var)...
Sen de hoşgeldin o zaman.Oo walter white varmış aramızda :)
Ben de elektronikte mikro kontrol cihazlarıyla uğraşıyorum. artık okula fazla gitmeme gerek kalmadı, hep teori.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?