- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
Kimmis senin selamini almayan haylaz soyle cekiyim kulagini yoksa harbimiSelAm almiyomusunuz artik
=) nasilsinKimmis senin selamini almayan haylaz soyle cekiyim kulagini yoksa harbimi
Iyiyim , sen nasilsin=) nasilsin
Iyi sayilir isteIyiyim , sen nasilsin
Evlilik hazirligimi var yardimci olabilirim istersenIyi sayilir iste
Esyalara bakiyorum netten
Hyr canim evlilik degilEvlilik hazirligimi var yardimci olabilirim istersen
uzuldum insallah duzelir her sey, insanlar ne kadar zalim degilmi aile bile kotu davranabiliyo , senin durumun icin soylemiyorum yanlis anlama olurmu canim, zamaninda bende yasadim hemde cok kutusunuHyr canim evlilik degil
Kendim ayri ev aciyorum ailemle sorunlarim var biraz da
Allah insanlara vicdan ve merhamet vermis ama kullanmayi bilmiyorlar malesef . Babana bile guvenmiycekmissjn bn anladim bunuuzuldum insallah duzelir her sey, insanlar ne kadar zalim degilmi aile bile kotu davranabiliyo , senin durumun icin soylemiyorum yanlis anlama olurmu canim, zamaninda bende yasadim hemde cok kutusunu
Hah tamda babana guvenmiyceksin isteAllah insanlara vicdan ve merhamet vermis ama kullanmayi bilmiyorlar malesef . Babana bile guvenmiycekmissjn bn anladim bunu
Sen ev esyalarindan anlarmsn canim bana yardimci olurmusunHah tamda babana guvenmiyceksin iste
tabiki olurum guzelim sen sorSen ev esyalarindan anlarmsn canim bana yardimci olurmusun
tabiki olurum guzelim sen sor
Resmi goremedim ama 1500 fiyat olarak cok geldi banahttp://www.istikbal.com.tr/yatak-ve-baza/bazalar/elizabeth-bazacanim bu baza ve baslik 1500 ediyo sence nasil
Cok hosuma gtti ya .Resmi goremedim ama 1500 fiyat olarak cok geldi bana
Kazancin iyiyse al, ilerde evlenince kullanabilecegin gibi al benceCok hosuma gtti ya .
Sadece baza ve baslik
Canim almak istiyorum cunki suana kdr hic istedgim gbi guzel esyalar kullanmadim bude istikbal finans bankla anlasmaliymis 36 aya kdr taksit yapiliyomusKazancin iyiyse evlenince kullanabilecegin gibi al bence
Kazancin iyiyse al, ilerde evlenince kullanabilecegin gibi al bence
Cok iyiymis , ama eksiginde cok , iyi planlamalisinCanim almak istiyorum cunki suana kdr hic istedgim gbi guzel esyalar kullanmadim bude istikbal finans bankla anlasmaliymis 36 aya kdr taksit yapiliyomus
Guzel esyalarim olsun istiyorum almisken yatak odasi takimlari da cok pahali aslinda boyle parca parca almak daha ii degilmi 2 komidin bi dolap alsam bunun yanina iyi olmazmikiCok iyiymis , ama eksiginde cok , iyi planlamalisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?