- 20 Ocak 2013
- 1.708
- 835
- 178
Niye banlandin yaramazbanım acıldı ben artık buralarda olurum takılırık
Niye banlandin yaramaz
Sonra kacma benden
yok kacmam merak etme ,Niye banlandin yaramaz
Ay kavgadan hic hoslanmam, eger biriyle kavga edicek olursam kk dan atarlar beni cok sinirliyim ben , tutamam kendimi , 3 cocukla 1de ruh okuzumle yeteri kadar ugrasiyorum zaten sabrim yok artikinyok kacmam merak etme ,
ısmı lazım degıl sorunlu bır vatandasla kavga ettık ,
suan kendısı yıne banlı =)
benı 1 ay banladılar en son bıdaha kavga etmeyı dsunmuyorum =)Ay kavgadan hic hoslanmam, eger biriyle kavga edicek olursam kk dan atarlar beni cok sinirliyim ben , tutamam kendimi , 3 cocukla 1de ruh okuzumle yeteri kadar ugrasiyorum zaten sabrim yok artikin
gorusuruz canım ben 6 da cıkıyorum ıstenGuzelim benim kacmam lazim cok isim var cocuklar okuldan geldi ara ara ugrarim cok upuyorum arkadasim
Beni bekliyorsun di mi?ben 29.9 a kadar gelip orada takılıp kalacam
Yazdim ya ozelden de, geldim geldim deluçok bekliyorum la gel artık
Yazdim ya ozelden de, geldim geldim delu
Ortalik aralansin benim biraz, gorusme ayarlariz
Angaradayimlan milyon km ötedesin yine o gelmek mi sayılıyoryakınıma, yamacıma gel
Osbuldukohae iyi hadi hoşgeldin o zaman
Gorumcemgillere yimege gidiyoruz, gelirim bir ara
Merhaba nordun , ozledinmi benigunaydın canlar
Ney"Vahşi Seksi" çıktı!
Senin seksiliğin vahşi tabiatından ileri gelmekte. Tam bir dehşet'ül- vahşetsin. Korkusuz ve bağımsız tavırların akılları baştan alır, nereye götürür bilinmez. Ayrıca seninle birlikte olmak her ne kadar heyecan verici bir şey olsa da, bir o kadar da yorucudur. Zor bir insansın her şeyden önce ve tempon da Formula-1 arabasının hızına eşdeğer. Kalp hastalarına pek önermiyoruz seni!...
"Çekici Seksi" çıktı!"Vahşi Seksi" çıktı!
Senin seksiliğin vahşi tabiatından ileri gelmekte. Tam bir dehşet'ül- vahşetsin. Korkusuz ve bağımsız tavırların akılları baştan alır, nereye götürür bilinmez. Ayrıca seninle birlikte olmak her ne kadar heyecan verici bir şey olsa da, bir o kadar da yorucudur. Zor bir insansın her şeyden önce ve tempon da Formula-1 arabasının hızına eşdeğer. Kalp hastalarına pek önermiyoruz seni!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?