Sahibinden full+full yapili geyik!!

yok kacmam merak etme ,
ısmı lazım degıl sorunlu bır vatandasla kavga ettık ,
suan kendısı yıne banlı =)
Ay kavgadan hic hoslanmam, eger biriyle kavga edicek olursam kk dan atarlar beni cok sinirliyim ben , tutamam kendimi , 3 cocukla 1de ruh okuzumle yeteri kadar ugrasiyorum zaten sabrim yok artikin

"Vahşi Seksi" çıktı!
Senin seksiliğin vahşi tabiatından ileri gelmekte. Tam bir dehşet'ül- vahşetsin. Korkusuz ve bağımsız tavırların akılları baştan alır, nereye götürür bilinmez. Ayrıca seninle birlikte olmak her ne kadar heyecan verici bir şey olsa da, bir o kadar da yorucudur. Zor bir insansın her şeyden önce ve tempon da Formula-1 arabasının hızına eşdeğer. Kalp hastalarına pek önermiyoruz seni!...

Ney

"Çekici Seksi" çıktı!
Senin seksiliğin çekiciliğinden geliyor. Sana güzel diyebilir miyiz bilmiyoruz; ama karizmatik olduğun su götürmez bir gerçek. Peki ya bu karizma nereden geliyor? Hemen söyleyelim: Sen ne yapacağını çok iyi bilen birisin. Kafanda bulanık hiçbir şey yok, netsin net. Karaktersizlik denizi olan şu dünyada, kişiliği oturmuş azınlıktansın sen. Klassın ayrıca. Mıknatıs var sende kısacası, manyetik alanından kaçış, fizik kurallarına aykırı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…