hayır evden ayrıldım benLorin hayırdır, evleniyor musun yoksa?
Ben ilk defa bizim burç için güzel şeyler okudum valla, hep kötü olurdu yorumlar
ask bızde ne gezerkitap kötü değil canım, güzel bir aşk hikayasini anlatıyor da ondan laf söylüyorum kitaba
her senenin başında aynı şeyi diyorlar, sonunda yine devreler yanmış oluyor inanmıorum arttık
Hepiniz bekarsiniz degilmi, ya ben nerden buluyorum genc kizlari , yeni evlileri, nisanlilari. Yasitlarimla hic karsilasmadim kafa uymuyoda, arizaliym sanirimask bızde ne gezer
Hepiniz bekarsiniz degilmi, ya ben nerden buluyorum genc kizlari , yeni evlileri, nisanlilari. Yasitlarimla hic karsilasmadim kafa uymuyoda, arizaliym sanirim
33 bucuk, bilemedin 34 , senyaş kaçtı ki bana genç dedin
Genç kızyaş kaçtı ki bana genç dedin
Hayırlı olsun, yalnız mı yaşayacaksın?hayır evden ayrıldım ben
Senin kac , bi de benden buyuk cikarmisiniz ihihihhGenç kız
Yok yok büyük değilim de genç kız deyince benim aklıma hep 17-18 geliyor ondan güldüm.Senin kac , bi de benden buyuk cikarmisiniz ihihihh
29.533 bucuk, bilemedin 34 , sen
Genç kız
Değilsin daha 6 ayın var29.5
yeniyıla girdiğimiz ilk dakika aklıma gelen düşünce şu oldu " ben artık resmen 30 yaşındayım"
29.5
yeniyıla girdiğimiz ilk dakika aklıma gelen düşünce şu oldu " ben artık resmen 30 yaşındayım"
bızden memnun degılmısın sekerımHepiniz bekarsiniz degilmi, ya ben nerden buluyorum genc kizlari , yeni evlileri, nisanlilari. Yasitlarimla hic karsilasmadim kafa uymuyoda, arizaliym sanirim
Bana takil ozaman , delimanyak'im benYok yok büyük değilim de genç kız deyince benim aklıma hep 17-18 geliyor ondan güldüm.İçim yaşlanmış benim.
evetHayırlı olsun, yalnız mı yaşayacaksın?
Tam tersine ben genclerle takilmayi daha cok seviyorumbızden memnun degılmısın sekerım
ayları işe katmazsak yıl bazında 30 um ama artıkDeğilsin daha 6 ayın var
benimde 34 mu 35 mi dahada cikabilr
banım acıldı ben artık buralarda olurum takılırıkTam tersine ben genclerle takilmayi daha cok seviyorum
Sonra kacma bendenbanım acıldı ben artık buralarda olurum takılırık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?