sen gel bize ya, biz iki kız tekerlenip duruyoruz adam dırdırı yok evdeDuzeni kurayim da dotu basi toplayacagim, seni de beklerim
Adam dirdiri ne lan?sen gel bize ya, biz iki kız tekerlenip duruyoruz adam dırdırı yok evde
sevgilimiz yok diye sevgilisi olanlara çamur yapıyorum işteAdam dirdiri ne lan?
Gelirim bir ara yavru, iyilesim isim gucum aralansin gelirim...
Heexee kiz siz benim totoyu gorseniz varya asure tenceresi mubarek o yuzden sikma canini beterin beteri var
Dogrudur, biz isin sakasindaydik...Heexee kiz siz benim totoyu gorseniz varya asure tenceresi mubarek o yuzden sikma canini beterin beteri var
Bekarsiniz herhal , totolarin buyumeye daha vakitleri vardir , benim hamilelikler baya etkiledi simdide kucultmeye ugrasir dururum be canimDogrudur, biz isin sakasindaydik...
Biraz daha iyi gibiyim yavru, islerim sekteye ugradi ona daraliyorum, malak gibi yatiyorum anca...iyileştin mi bebek
Biraz daha iyi gibiyim yavru, islerim sekteye ugradi ona daraliyorum, malak gibi yatiyorum anca...
Aynen, bir de ben hasta oldugum zaman hakkiyla oluyorumsen iyileş de bi hızlandırılmış program yaparsın kendine toparlarsın. hastayken yapsan daha kötü
o zaman güzelce dinlen ilaçlarını al da bir an önce iyileşmeye bak yavrum, iyice kötü olma sonraAynen, bir de ben hasta oldugum zaman hakkiyla oluyorum
Oyle yapiyorum nazoo zaman güzelce dinlen ilaçlarını al da bir an önce iyileşmeye bak yavrum, iyice kötü olma sonra
Oyle yapiyorum nazo
Senin kanepe napiyor?
Oooo o zaman keyfine diyecek yoktur onun!üstünde beni taşıyor yine ne yapsın
neye güldüğün ben de açılmadı o yüzden şuan kendi kendine gülüyor durumundasın
Gulmek kendi kendine yapilan bir eylem zaten beybineye güldüğün ben de açılmadı o yüzden şuan kendi kendine gülüyor durumundasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?