Sahibinden full+full yapili geyik!!

Netten bakıyorum, güzel bulursam alayım diye kaç gündür kampanya çıkmadı doğru düzgün
Gorursen bana da haber var yavru...
artık o kişiliklerden biriyle vazgeç bence, çok kalabalıksınız sizi evimde ağırlayamayabilirim

biz anlaşıyoruz ya sen ne kıskançlık yapıyorsun

He he de nazo, kıskanıyor napsın
Sol yanim diye siir yollamis hala ekmegini yiyor yahu

Kirkanirim ben yapim boyle!

Ya bi git

Ben salak gibi bir taneye 100 tl verdim fabrikadan, artik ucuz yer soyle bana, defactoya bakinmadim hic uygun mu onlar?
Kumaş değil ordakiler yalnız kanvas, iş yerinde giyilir ama yasak değil nasılsa. 30-40 lira arası ben birkaç tane aldım değişik giyerim diye.

Kumaş değil ordakiler yalnız kanvas, iş yerinde giyilir ama yasak değil nasılsa. 30-40 lira arası ben birkaç tane aldım değişik giyerim diye.
Iyiymis bakayim ben de...
Ceket gomlek falan nerden bakiyorsun?
Mangodan baktim ben ama fazla tarz duruyor, ne giyilir kafam da iyice karisti

Iyiymis bakayim ben de...
Ceket gomlek falan nerden bakiyorsun?
Mangodan baktim ben ama fazla tarz duruyor, ne giyilir kafam da iyice karisti
Gömlek her yerde var aslında ona daha bakmadım da ceket için nete bakınıyordum işte. 200-300 liralık klasiklerden istemiyorum zaten var öyle bir tane de takımın ceketi var. Blazer bakıyorum daha spor açık renk falan. Bulamadım ama
Yazın kolay da kışın zor ya kazak mı alsak?

Aynen kazaga da aban, icine gomlekle, duz renk tisortle falan ben epey giyerim kesin kazak...
Kumas pantolun ustune de hos durur zaten...
Mango ve zara ceket icin epey iyi oluyor...
Kislik duz renk elbise uzun cizme de olur, benim kislik elbise var ama hep mini, dizde olmasi lazimmis...
Gomlek icin ben biraz uyuzum demek ki, bulamadim icime sinen

Kazak gömlek en güzeli şu an için sanırım. Şu kalın ekoseli gömleklere de bayılıyorum ben. Mudo da vardır onlardan da.

Kazak gömlek en güzeli şu an için sanırım. Şu kalın ekoseli gömleklere de bayılıyorum ben. Mudo da vardır onlardan da.
Zamanin oduncu gomleklerinin modern uyarlamasini kastediyorsun di mi?
Ben de seviyorum onlari, dusunmemistim klasik olarak, klasik spor hos olur, dur ben bakayim onlara, aferin giz!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…