Sen bundan sevdigini mi cikardin?!bu hex de nasıl kıskanmış bizi, halbuki never ım ne kadar da çok seviyor beni bak
o nasıl bi konudan konuya atlayış lan
Ayni dertten ben de muzdaribim
Çift kişiliğim yetmemiş gibi artık 3. bir kişilik olan iş gadını kimliğimle de sizlerleyim.
Sen bundan sevdigini mi cikardin?!
He he de nazo, kıskanıyor napsınartık o kişiliklerden biriyle vazgeç bence, çok kalabalıksınız sizi evimde ağırlayamayabilirim
biz anlaşıyoruz ya sen ne kıskançlık yapıyorsun
Gorursen bana da haber var yavru...Netten bakıyorum, güzel bulursam alayım diye kaç gündür kampanya çıkmadı doğru düzgün
artık o kişiliklerden biriyle vazgeç bence, çok kalabalıksınız sizi evimde ağırlayamayabilirim
biz anlaşıyoruz ya sen ne kıskançlık yapıyorsun
Sol yanim diye siir yollamis hala ekmegini yiyor yahuHe he de nazo, kıskanıyor napsın
He he de nazo, kıskanıyor napsın
Sol yanim diye siir yollamis hala ekmegini yiyor yahu
ÇaktırmaGorursen bana da haber var yavru...
Sol yanim diye siir yollamis hala ekmegini yiyor yahu
Kirkanirim ben yapim boyle!evet yaa çok kırkanıyor bizi yazık
Ya bi gitevet ben onun sol yanıyım
Ben salak gibi bir taneye 100 tl verdim fabrikadan, artik ucuz yer soyle bana, defactoya bakinmadim hic uygun mu onlar?Çaktırma
Veririm kuşum, pantolon ihtiyacın varsa da defacto ya bak, güzel ordakiler işe uygun.
Kumaş değil ordakiler yalnız kanvas, iş yerinde giyilir ama yasak değil nasılsa. 30-40 lira arası ben birkaç tane aldım değişik giyerim diye.Kirkanirim ben yapim boyle!
Ya bi git
Ben salak gibi bir taneye 100 tl verdim fabrikadan, artik ucuz yer soyle bana, defactoya bakinmadim hic uygun mu onlar?
Iyiymis bakayim ben de...Kumaş değil ordakiler yalnız kanvas, iş yerinde giyilir ama yasak değil nasılsa. 30-40 lira arası ben birkaç tane aldım değişik giyerim diye.
Gömlek her yerde var aslında ona daha bakmadım da ceket için nete bakınıyordum işte. 200-300 liralık klasiklerden istemiyorum zaten var öyle bir tane de takımın ceketi var. Blazer bakıyorum daha spor açık renk falan. Bulamadım amaIyiymis bakayim ben de...
Ceket gomlek falan nerden bakiyorsun?
Mangodan baktim ben ama fazla tarz duruyor, ne giyilir kafam da iyice karisti
Aynen kazaga da aban, icine gomlekle, duz renk tisortle falan ben epey giyerim kesin kazak...Gömlek her yerde var aslında ona daha bakmadım da ceket için nete bakınıyordum işte. 200-300 liralık klasiklerden istemiyorum zaten var öyle bir tane de takımın ceketi var. Blazer bakıyorum daha spor açık renk falan. Bulamadım ama
Yazın kolay da kışın zor ya kazak mı alsak?
Aynen kazaga da aban, icine gomlekle, duz renk tisortle falan ben epey giyerim kesin kazak...
Kumas pantolun ustune de hos durur zaten...
Mango ve zara ceket icin epey iyi oluyor...
Kislik duz renk elbise uzun cizme de olur, benim kislik elbise var ama hep mini, dizde olmasi lazimmis...
Gomlek icin ben biraz uyuzum demek ki, bulamadim icime sinen
Zamanin oduncu gomleklerinin modern uyarlamasini kastediyorsun di mi?Kazak gömlek en güzeli şu an için sanırım. Şu kalın ekoseli gömleklere de bayılıyorum ben.Mudo da vardır onlardan da.
Kirkanirim ben yapim boyle!
Ya bi git
Ben salak gibi bir taneye 100 tl verdim fabrikadan, artik ucuz yer soyle bana, defactoya bakinmadim hic uygun mu onlar?
Ben de bir kere bununla eglen miyim, salak miyim neyim?bi kere de doğru yazayım ya, kör müyüm neyim
Ben de bir kere bununla eglen miyim, salak miyim neyim?
Salaga mi evet dedin lan sen?!!!!evet yaa sen neden benim hatalarımı yüzüme vuruyorsun ki
Salaga mi evet dedin lan sen?!!!!
Aman takilmak maksatli bocugum
Gasinma!salak dediğinin farkında bile değilim lagerçi ona da evet derim istersem ne var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?