Valla ne desen haklısın kardeş.
Sakha beeee
Asimile olmusum demek ki, simdi haberim oldu
Bicikini seveyim senin
Hakli
Nokta virgül olayına mı gönderme yapıyorsun ben mi yanlış anlıyorum, anlamadım bunuAsimile olmusum demek ki, simdi haberim oldu
İyi geceler beybisiBen yatiyorum yavrular, iyi geceler, iclikli ruyalar
Bölüme ne canım?Hoşgeldin bebek her zaman bekleriz.İkinci üniversite
23ten sonra bir yaşlanma psikolojisi çöküyor nedense
Sadece prolar görüyor sanırım artık.
Bölüme ne canım?
Never ikinci üniveriste yazmıssın bugün gördüm ne okuyosun :)
İşletme bebekler.
hayırlı uğurlu olsun. başarılar dilerim.İşletme bebekler.
Ohh hayırlı olsun.
Bende bu sene basvuruları kaçırdım ama diyorum ki seney basvuru yapsam da acıköğretimden bi bölüm mü yazsam diye geçmiyo değil aklımdan sonra amaan beyin diyorum ne bileyim
hayırlı uğurlu olsun. başarılar dilerim.
3. sınıftayım ama sağ olun.
Beyin düşünüyorsan başla bence örgünle beraber okursun işte, hiç zor değil. Bir diploman daha olur istersen ondan işe girersin.
Maşallah sana, diğeri bitmeden buna başlamışsın.3. sınıftayım ama sağ olun.
Beyin düşünüyorsan başla bence örgünle beraber okursun işte, hiç zor değil. Bir diploman daha olur istersen ondan işe girersin.
Akademisyenlik düşünüyorsan enerjini o yöne kanalize et bence de. Boşuna AÖF vs uğraşma...Öyle tabi ama benim hedefim akademisyenlik olduğu için pek bi yarar sağlamaz diye kendimi bi de onla mı yorayım diyorum sonra düşününce ama güzel bi şey tabi :)
Ha o zaman başka tabi, ben akademisyenliği hiç düşünmedim. Daha çok kamuda şansım artar diye başladım, atanınca pek bir anlamı kalmadı ama belki iş değiştirmek isterim sonra o zaman kullanabilirim.Öyle tabi ama benim hedefim akademisyenlik olduğu için pek bi yarar sağlamaz diye kendimi bi de onla mı yorayım diyorum sonra düşününce ama güzel bi şey tabi :)
Ha o zaman başka tabi, ben akademisyenliği hiç düşünmedim. Daha çok kamuda şansım artar diye başladım, atanınca pek bir anlamı kalmadı ama belki iş değiştirmek isterim sonra o zaman kullanabilirim.
Maşallah sana, diğeri bitmeden buna başlamışsın.
Akademisyenlik düşünüyorsan enerjini o yöne kanalize et bence de. Boşuna AÖF vs uğraşma...
hangi bölümde okuyorsun?Bencede hayatı biraz rahat yasayım şimdilik son zamanlar sıkışıcam gibi geliyo :)
Neye katıldın?Butun yarismalara cingen gibi katilmama kac puan?
Ebelik okuyorum :)hangi bölümde okuyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?