Bir zamanlar buranın çıtırı bendim.Oldukça tadını çıkartmaya çalışıyorum bende :)
Ohh konunun çıtır üyesiyim desenize
O 3. sınıfta bitircek inş seneye o tabi bitirebilirseO kaçıncı sınıf?Ay soracak başka şey bulamadım
Biz beraberde çıtır oluruz üç yaştan bişi olmazBir zamanlar buranın çıtırı bendim.
Hadi inşallah, bitirir bitirir.O 3. sınıfta bitircek inş seneye o tabi bitirebilirse
Diğ mi diğ mi?Biz beraberde çıtır oluruz üç yaştan bişi olmaz
Ikimizden birini secmem gerekirse sisko ben olayim, yanlis olmasin dedim ama senin reglin mi yaklasti?Niye bana kıyamadın, şişkoluğumu yüzüme vuramadın mı yani öyle mi demek istiyorsun?
Ben girmeyeli site çok değişmiş temaya bile alışamadım ben daha mesela altta forumda olanalrın ismi yazardı şimdi o yok sanırım var da ben mi göremiyorum acaba ?Hadi inşallah, bitirir bitirir.Ee daha daha?
Kesinlikle öyle ben hala 18 sanıyorum kendimi bazen etrafdakiler erken kompleks sendromu var sende diye gülüyoDiğ mi diğ mi?
Citir mitir hayirdir? Citirt diye kirarim ortadan bak!Oldukça tadını çıkartmaya çalışıyorum bende :)
Ohh konunun çıtır üyesiyim desenize
Sen galbimin citirisinBir zamanlar buranın çıtırı bendim.
Sen galbimin citirisin
23ten sonra bir yaşlanma psikolojisi çöküyor nedenseKesinlikle öyle ben hala 18 sanıyorum kendimi bazen etrafdakiler erken kompleks sendromu var sende diye gülüyo
Sadece prolar görüyor sanırım artık.Ben girmeyeli site çok değişmiş temaya bile alışamadım ben daha mesela altta forumda olanalrın ismi yazardı şimdi o yok sanırım var da ben mi göremiyorum acaba ?
Super yapmissin, ilk senen yani daha...
Kolay gelsin ve mutlaka tadini cikar
En minikimiz sensin bu arada, ben 28, never 24, naz da 29.99999999999 yasinda
Sana 29bin yaşında dedi.terbiyesiz
Sana 29bin yaşında dedi.
Valla ne desen haklısın kardeş.sen gel yüzüme karşı gençsin daha sen aman yaşın önemi ne de, sonra burda gel arkamdan yaşımı büyüttükçe büyüt29.999 nedir yaaa, ben daha 29.5 yaşındayım bi kere
Sakha beeeeterbiyesiz
Asimile olmusum demek ki, simdi haberim olduSana 29bin yaşında dedi.
Bicikini seveyim seninsen gel yüzüme karşı gençsin daha sen aman yaşın önemi ne de, sonra burda gel arkamdan yaşımı büyüttükçe büyüt29.999 nedir yaaa, ben daha 29.5 yaşındayım bi kere
HakliValla ne desen haklısın kardeş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?