Evde rahat ediyo olman gerekmiyo muana dirdiri mi cekiyon yoksa
Tavlaya gel, agda nayn davut!naber tatlimmm
Hani komşu komşunun agdasina muhtactibu mu yani? Bu mudur komsuluk anlayışın???? Cık cık cık
Ben de yorgunumBen geldim siz yoktunuz bugün
Şimdi geldim eve daha kızlar heexee naber demişsin yeni gördüm iyiym yorgun biraz :)
Sizler nasılsınızz ?
Ben de yorgunumIse baslama belgelerini bitir, nereye atanacagim stresi yasa falan anca eve attim kendimi....
Sen hangi sehirdeydin bu arada?
Beni zaten kurum yuksek lisansa yollamisti, yeni bitirdim 1 ay bile olmadi simdi de goreve baslamak icin basvurdum iste, 1-2 haftaya baslamis olacagim umarimAntalya ama İzmir de okuyorum şimdilik Antalya dayım :)
Ne işi hayırdır ataman mı çıktı :)
Ne yasaklanmış?Yasaklanmis, ne paylastin olum bizle?
Beni zaten kurum yuksek lisansa yollamisti, yeni bitirdim 1 ay bile olmadi simdi de goreve baslamak icin basvurdum iste, 1-2 haftaya baslamis olacagim umarim
Benim esim Izmirli, dokuz eylulde misin?
forbidden 403 hatasi verdi paylastigini acmaya calistigimda, onu didimNe yasaklanmış?
Sagol canimGüzelmiş inşallah yolunda gider tüm işler.
Ege deyim ben :)
Niye açmaya çalışıyorsun ki, bende gözüküyorforbidden 403 hatasi verdi paylastigini acmaya calistigimda, onu didim
Sagol canim
Ben de atladim dokuz eylul diye cahal gibi, kusura bakma
Ya tarayici farkli bende bazilari gozukmuyor, benim bazi paylastiklarimi da siz goremediniz...Niye açmaya çalışıyorsun ki, bende gözüküyor
Tarayıcıyı değiştir.Ya tarayici farkli bende bazilari gozukmuyor, benim bazi paylastiklarimi da siz goremediniz...
Neden bazen bilmiyorum... O yuzden acmaya calisiyorum
Dotumu degistiririm, tarayicimi degistirmemTarayıcıyı değiştir.
Dötü de biraz zor değiştirirsin, neyseDotumu degistiririm, tarayicimi degistirmem
Yok ya alistim ugrasamam
Dötü de biraz zor değiştirirsin, neyse
Millet nereye kayboldu ya?
Aferin lan, bu dürüstlüğünü seviyorum işte.sen geldin diye daha fazla duramadım buralarda
Mis gibi lan dotum, neden cirkin intibasi olusturuyorsun?Dötü de biraz zor değiştirirsin, neyse
Millet nereye kayboldu ya?
Atara atar gidere gider like a like la cevap versen geldin diye daha fazla duramadım buralarda
üüff seviyorum deyince de tereddutte kaldım işte gitsem mi gitmesem miAferin lan, bu dürüstlüğünü seviyorum işte.
Atara atar gidere gider like a like la cevap ver
Gitmeüüff seviyorum deyince de tereddutte kaldım işte gitsem mi gitmesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?