Sahibinden full+full yapili geyik!!

Senin aklın 27 yaşında.

Senin aklın, tam gençliğin bitip olgunluğun başladığı yaşta. İçinde büyük bir güç hissediyorsun. Hırsın/azmin oldukça yerinde ve içinde güzel şeyler başaracağına dair büyük umutlar var. Ancak her şeyi bildiğini kesinlikle iddia etmiyorsun; gidecek çok yolunun olduğunun sen de farkındasın ve aslında seni bu hayat denilen yolda, güzel bir şekilde devam ettiren de bu düşüncen. Aynen devam

Galbimi giriyorsun
Senin aklın 27 yaşında.

Senin aklın, tam gençliğin bitip olgunluğun başladığı yaşta. İçinde büyük bir güç hissediyorsun. Hırsın/azmin oldukça yerinde ve içinde güzel şeyler başaracağına dair büyük umutlar var. Ancak her şeyi bildiğini kesinlikle iddia etmiyorsun; gidecek çok yolunun olduğunun sen de farkındasın ve aslında seni bu hayat denilen yolda, güzel bir şekilde devam ettiren de bu düşüncen. Aynen devam

O değil de, neden bu fotoğraf. Hayır yani ben böyle yaşamıyorum.

=

21 Yaşındasın!

Senin aklın 21 yaşında.

Sen kaç yaşında olursan ol, aklın-ruhun hep genç kalmış. Maceraperestsin, eğlenceye düşkünsün, hayalci ve çılgınsın. Yerinde duran, monoton ve sıkıcı bir hayat hiç sana göre değil. Öyle bir hayatın peşinde değilsin zaten. Bir gün yaşlanırsan kalbin kurusun :)

puufff yaşlılarla takılmak da ne zor iş ya benim gibi bir çıtır için

Akıl yaşının küçük çıktığına sevineni de ilk kez görüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…