Bunda 19 çıkacağına eminim.Atara atar gidere gider like a like la cevap ver
Bunda 19 çıkacağına eminim.
http://onedio.com/haber/senin-aklin...tm_campaign=facebook_page&utm_medium=facebook
Senin aklın 27 yaşında.
Galbimi giriyorsun
Senin aklın 27 yaşında.
Senin aklın, tam gençliğin bitip olgunluğun başladığı yaşta. İçinde büyük bir güç hissediyorsun. Hırsın/azmin oldukça yerinde ve içinde güzel şeyler başaracağına dair büyük umutlar var. Ancak her şeyi bildiğini kesinlikle iddia etmiyorsun; gidecek çok yolunun olduğunun sen de farkındasın ve aslında seni bu hayat denilen yolda, güzel bir şekilde devam ettiren de bu düşüncen. Aynen devam
Senin aklın 27 yaşında.
Senin aklın, tam gençliğin bitip olgunluğun başladığı yaşta. İçinde büyük bir güç hissediyorsun. Hırsın/azmin oldukça yerinde ve içinde güzel şeyler başaracağına dair büyük umutlar var. Ancak her şeyi bildiğini kesinlikle iddia etmiyorsun; gidecek çok yolunun olduğunun sen de farkındasın ve aslında seni bu hayat denilen yolda, güzel bir şekilde devam ettiren de bu düşüncen. Aynen devam
O değil de, neden bu fotoğraf. Hayır yani ben böyle yaşamıyorum.
Senin aklın 27 yaşında.
21 Yaşındasın!Senin aklın 27 yaşında.
O değil de, neden bu fotoğraf. Hayır yani ben böyle yaşamıyorum.
Akıl yaşının küçük çıktığına sevineni de ilk kez görüyorum.21 Yaşındasın!
Senin aklın 21 yaşında.
Sen kaç yaşında olursan ol, aklın-ruhun hep genç kalmış. Maceraperestsin, eğlenceye düşkünsün, hayalci ve çılgınsın. Yerinde duran, monoton ve sıkıcı bir hayat hiç sana göre değil. Öyle bir hayatın peşinde değilsin zaten. Bir gün yaşlanırsan kalbin kurusun :)
puufff yaşlılarla takılmak da ne zor iş ya benim gibi bir çıtır için
iyi geceler bebekBen kactim bugunluk, opuldunuz
Akıl yaşının küçük çıktığına sevineni de ilk kez görüyorum.
Yaa olur mu hiçöyle şey :))forbidden 403 hatasi verdi paylastigini acmaya calistigimda, onu didim
Sagol canim
Ben de atladim dokuz eylul diye cahal gibi, kusura bakma
Hu huuuu
iyidir,sendenNaber?
iyidir,senden
Bana niye bunlarin bildirimleri gelmedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?