Aynı bende öyle tv net bi de diyet yapıyorum bu aralar o başka bi şey yok genelde sıkılmakla geçiriyorum günleri
benim de diyet yapmam lazım ama ana ocağındayken olmuyor dönünde kısmetse diyoum
Sorma bende ana ocağında acaip zorlanıyorum gidince orda da bi alışveriş yapmam lazım diyetlik peynir ıvır zıvır için
Yengem çağırdı yarın gel diyo sana gitmeden bi pizza yapayım ben diyemiyorum ki diyetteyim diye ayıp olmasın diye
az yersin, akşam yemegiyle falan da dengelersin artık eğer sıkı bir diyet yapıyorsanben burada bir gün dikkat etsem ikinci gün mutlaka azıtıyorum
Yok valla dikkat etmem lazım yarın öğlen gidicem sabahları az yiyorum ara öğün de yapmıycam öğlen pizza akşama da orda olucaz muhtemelen ailecek akşama az yiycem artık yarın işim zor valla
balık etliyim ama zayıflamak istiyorum en aından bi 7-8 kilokilo problemin o kadar çok mu?
balık etliyim ama zayıflamak istiyorum en aından bi 7-8 kilo
Yok yaagöbeğim fındık kadar olmuş diyetlerinden yapıyorsan gözüme gözükme diyecektim
Yok yaa
Ben 17-18 yaşlarımda 45 kilo olan biriydim sonra bir sene demir tedavisi gördüm ve kilo almaya başladım o dönem 67 oldum artık dur demem şart oldu 55 hedefledim inşallah yapabilirim
boy kaç ?
dikkat edersen olur yavaş yavaş, acele olsun diye bişey yemeden gezip hasta olma da. demir eksikliği de varmış iyice kötü olursun sonra
156 cm boyum da kısa :)
valla bi şeyler yapıyorum da hayırlısı :)
Senin Kelimen: Aşk!
Sen en asil duygunun insanısın. Aşık olmaktan çok, aşık olma konseptini seviyorsun. Yüreğinse hep çocuk kalmış, uslanmaz asla: Ne kadar yemin, ne kadar tövbe etsen de, her ne kadar aklına eskiden yere yapıştığın zamanlar gelse de, aşık olmaktan asla vazgeçmezsin sen. Çünkü aşık olduğun zaman kendini gerçekten hayattaymış gibi hissediyorsun. Ayrıca aşkın her türlüsünü tattın: Platonik, karşılıksız, tutkulu... Ama sende imkansız olanı iz bıraktı!
ağzıma tükürecem haa
Ahahaha birisi pisligine yapiyormus gibiTesti Çöz, 2015'te Hayatına Damga Vuracak Kelimeyi Öğren!
2015'te senin hayatına damga vuracak kelime: AŞK. Bu yeni yılda, O'nu sonunda bulacaksın. Başlarda zor olacak, aşkın git-gellerinden feleğin şaşacak, karnında garip bir ağrı hissedeceksin. Sonra onun aşkı tutacak ellerinden ummadığın anda. Kalbinde Yeni Türkü hunharca müzik yapacak ve diyecek ki: "Aşk yeniden/Akdeniz'in Tuzu gibi"
vıcık vıcık aşk insanıyım yaaa
Senin Kelimen: Cin!
Ooo galiba hayat okulu mezunu bir arkadaşla karşı karşıyayız. Evet sen hayat okulunu dereceyle bitirmiş, alem anabilim dalında doktora tezini yazıyorsun. Seni tufaya getirmenin mümkünatı yoktur, sen nelerini gördün hey gidi! Yer misin sen be! Tilki gibi kurnaz, kurt gibiyse fırsatçısın. Cin gibisin cin! Yanlış yapanaysa bonusun çarpman! Ayaklar denk alınacak, o kadar!
http://onedio.com/haber/hangi-3-harfli-kelime-seni-kusursuz-bir-bicimde-tanimliyor--443133
Sen en asil duygunun insanısın. Aşık olmaktan çok, aşık olma konseptini seviyorsun. Yüreğinse hep çocuk kalmış, uslanmaz asla: Ne kadar yemin, ne kadar tövbe etsen de, her ne kadar aklına eskiden yere yapıştığın zamanlar gelse de, aşık olmaktan asla vazgeçmezsin sen. Çünkü aşık olduğun zaman kendini gerçekten hayattaymış gibi hissediyorsun. Ayrıca aşkın her türlüsünü tattın: Platonik, karşılıksız, tutkulu... Ama sende imkansız olanı iz bıraktı!
ağzıma tükürecem haa
sigara sağlığa zararlı çeşmi siyahım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?