Tehh angaranın çeşme suyuna talimMillet içiyorrrrrr hacııııııııııı10 diye biliyorum..
Tak?Mıçtım,şarj azalmış..
Şarjı almak için eşimin ordan geçmem lazım,almam..
Şarjı almak için eşimin ordan geçmem lazım,almam..
Sanki onu merak etmişim de yalancıktan şarjı bahane ediyorum gibi olur,olmaz.Yokmuş gibi davranYa salla git al nolcak
Ya bişey diyim mi ben biraz odunum bu konularda, takmam pek. Trip atmayı küsmeyi falan da bilmem. iyi mi kötü mü bilemiyorum ama heralde erkekler pek sevmiyor ki istemiyolar beniSanki onu merak etmişim de yalancıktan şarjı bahane ediyorum gibi olur,olmaz.
O öyle yapıyor zaten,ben yokum evde..
Evlenme kuzummmm evlenme..
Aa ben bildigin caktirmiyorum zannediyordum, anlasiliyormus demekSanki onu merak etmişim de yalancıktan şarjı bahane ediyorum gibi olur,olmaz.
O öyle yapıyor zaten,ben yokum evde..
Evlenme kuzummmm evlenme..
Danam benimYa bişey diyim mi ben biraz odunum bu konularda, takmam pek. Trip atmayı küsmeyi falan da bilmem. iyi mi kötü mü bilemiyorum ama heralde erkekler pek sevmiyor ki istemiyolar beni
Aaa aklima geldi, sen nerdesin ya ne zamandir?Off amma yazmışsınız hic geçmişi okuyamadm telden giriyorum bugün de sohbete dahil olamadm yarn ins uyuyorum simdi
Ne yaptin karar verdin mi sac isine?Ya kizlar ne diycem ben 1 se ne oncesine kadar sarisindim 《 çakma 》 simdi karAmel yine sarı olmak istiyom kocis bu renk iyi desede ben sarı seviyom ne edem he ne
Güneşe çıkmamak gerek tedavi olurken leke yapıyor bir de yanlış uygulama leke yapıyormuş yakıyolarmış vs. Zaten güzellik salonunda falan yaptırmam yasak ayrıca, poliklinik araştırıyorum özellikle. İşe yaramaması da cihazla ilgili kötü cihazsa 10 sene de yaptırsan bitmiyomuş
Yok kızım mutluyum ben böyle sağol elin oğluna trip atıcam diye hiiiç kendimi üzememAa ben bildigin caktirmiyorum zannediyordum, anlasiliyormus demek
Danam benimNe demisler deveye diken insana s.ken yaranir, zirt pirt soyluyorum bunu ama ciddiyim cok dogru Gelince sana iki goz belertmeyi ogreteyim de kullan ilerde
Öner çabuk özelden bekliyorumsana bi yer önerebilirim ama eger beni dayaktan kurtarırsan
Selam naber??hoooop selammmmmm
iş güç işte canm ınsanlarla ugraşıp duruyoruzSelam naber??
Öner çabuk özelden bekliyorum
hoooop selammmmmm
O da dogru, sen takil boyle, hem daha iyiYok kızım mutluyum ben böyle sağol elin oğluna trip atıcam diye hiiiç kendimi üzememO sizin genlerinizde var doğanızdan geliyo ister istemez yapıyosunuz benim emek vermem lazım
Selam, naber angelic?hoooop selammmmmm
Sen boyle bir sansin oldugunu mu dusunuyorsun?dayaktan kurtarırsan beni öneririm yoksa hiç yoramam parmaklarımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?