Sahibinden full+full yapili geyik!!

Sanki onu merak etmişim de yalancıktan şarjı bahane ediyorum gibi olur,olmaz.
O öyle yapıyor zaten,ben yokum evde..
Evlenme kuzummmm evlenme..
Ya bişey diyim mi ben biraz odunum bu konularda, takmam pek. Trip atmayı küsmeyi falan da bilmem. iyi mi kötü mü bilemiyorum ama heralde erkekler pek sevmiyor ki istemiyolar beni

Sanki onu merak etmişim de yalancıktan şarjı bahane ediyorum gibi olur,olmaz.
O öyle yapıyor zaten,ben yokum evde..
Evlenme kuzummmm evlenme..
Aa ben bildigin caktirmiyorum zannediyordum, anlasiliyormus demek
Ya bişey diyim mi ben biraz odunum bu konularda, takmam pek. Trip atmayı küsmeyi falan da bilmem. iyi mi kötü mü bilemiyorum ama heralde erkekler pek sevmiyor ki istemiyolar beni
Danam benim Ne demisler deveye diken insana s.ken yaranir, zirt pirt soyluyorum bunu ama ciddiyim cok dogru Gelince sana iki goz belertmeyi ogreteyim de kullan ilerde

Ya kizlar ne diycem ben 1 se ne oncesine kadar sarisindim 《 çakma 》 simdi karAmel yine sarı olmak istiyom kocis bu renk iyi desede ben sarı seviyom ne edem he ne
Ne yaptin karar verdin mi sac isine? Bak liste yaptik ilk sayfaya, aidat odemelerini aliyoruz yavastan

sana bi yer önerebilirim ama eger beni dayaktan kurtarırsan

hepiniz bir oldunuz el kadar bebeyi gönderdiniz evden mutlu musunuz şimdi hıı mutlu musunuzzz

Aa ben bildigin caktirmiyorum zannediyordum, anlasiliyormus demek
Danam benim Ne demisler deveye diken insana s.ken yaranir, zirt pirt soyluyorum bunu ama ciddiyim cok dogru Gelince sana iki goz belertmeyi ogreteyim de kullan ilerde
Yok kızım mutluyum ben böyle sağol elin oğluna trip atıcam diye hiiiç kendimi üzemem O sizin genlerinizde var doğanızdan geliyo ister istemez yapıyosunuz benim emek vermem lazım

Yok kızım mutluyum ben böyle sağol elin oğluna trip atıcam diye hiiiç kendimi üzemem O sizin genlerinizde var doğanızdan geliyo ister istemez yapıyosunuz benim emek vermem lazım
O da dogru, sen takil boyle, hem daha iyi
hoooop selammmmmm
Selam, naber angelic?

dayaktan kurtarırsan beni öneririm yoksa hiç yoramam parmaklarımı
Sen boyle bir sansin oldugunu mu dusunuyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…