Anam senin kardesin mi var, ben bilmiyorum, mantikli aciklamalarda bulunmus, yalan degilKardeşime hangisine gideyim lazere dedim, boşver lazer tag e gidip oynayalım bence dedi
Yap ama sekersizev süpürdüm, banyo yaptım geldim işteacaba bi de kahve mi yapsam kendime
Yap ama sekersiz
Nakaratı güzel nakaratıElim-i actim-da yalvardim mevlayaaa..
Dilegim sendin, ay yok devam edemeyecegim
Ya nescafeyi sutle icmek pek iyi degilmis, sutu de cikar senhee ben neskafeciyim zaten yaa, onu da az sütlü ve şekersiz içiyorum o uyar mı sana
Neresi lan nakarati, dayanamadim kapattimNakaratı güzel nakaratı
olm aç da dinle işte dur şunu dinleNeresi lan nakarati, dayanamadim kapattim
Ya nescafeyi sutle icmek pek iyi degilmis, sutu de cikar sen
olm aç da dinle işte dur şunu dinle
Lay lay lom galibaaaa sana gore sevmeleeeer...olm aç da dinle işte dur şunu dinle
Ya bu çok meşhurdu bi ara herkes söylüyoduanaa neden kiiiaz bi süt koyuyordum yaa acısı geçsin diye o da mı zararlıymış
hiç bişeyi ağız tadımla yiyip içemiyorum zaten çok isyandayım
nerden oldugunu hatırlamıyorum ama bu şarkıyı biliyorum ben
Simdi tekrar baktim, simdi de sutle faydali diyor...anaa neden kiiiaz bi süt koyuyordum yaa acısı geçsin diye o da mı zararlıymış
hiç bişeyi ağız tadımla yiyip içemiyorum zaten çok isyandayım
nerden oldugunu hatırlamıyorum ama bu şarkıyı biliyorum ben
Sen simdiden icmeye basladin galiba?!E genşler?
Hahaha iyiymisBunu imzam mı yapsam
Ya bu çok meşhurdu bi ara herkes söylüyodu
Simdi tekrar baktim, simdi de sutle faydali diyor...
Sen nasil istiyorsan oyle ic yavru
Bunu imzam mı yapsam
Benim dugunum yarisi ankaranin baglariydi ya geyigine, pavyon dugunu yaptik bildigin salak gibiben ankaranın baglarından bile 1 sene sonra haberdar oldum, ilgimi çekmeyen muziklerin kültürü sıfır bende
Siiissssttttyalnız bu adam da evlenmiş haberin olsun
Benim dugunum yarisi ankaranin baglariydi ya geyigine, pavyon dugunu yaptik bildigin salak gibi
Siiisssstttt
Senin düğününde ankaranın bağları çıkmış mıydı yaBenim dugunum yarisi ankaranin baglariydi ya geyigine, pavyon dugunu yaptik bildigin salak gibi
Siiisssstttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?