Sahibinden full+full yapili geyik!!

Sen canini sikma, salla, bizim de cok oldu benzer konular, makul adimlar at, fevrilik yapma, hepsi rayina oturur zamanla, senden kiymetli mi be!!O kadar dolu yazmissin ki cevabi gorunce aha dedim costu missi
Off heexx öyle doluyum ki iki gündür şiddetli mide ağrılarım başladı..
Kendi kendime konuşmaya başladım..
Çok dokuyum çok.
Neyse bdv ye gidiyorum ben,gelirim yine..

Çok dokuyum çok.
Kiyamam sana Burdan ya da ozelden istedigin zaman anlat kuzum, iyi gelir emin ol, kendi kendine falan konusma biz variz burda, sikma sen o guzel canini, gel gene canim

Neyse ben de kaciyorum madem, biraz uzanip ders calisacagim, never sen ortadan kayboldun ya birden
Naz, sen geldiginde kimse olmayacak difol sen de
Missim sikma canini sakin
Gelirim gene

Öyle mi? Hakkari falan?

mıç mıç yazacagıma gözlerim kör olmuş, mış mış yazmışım

Naazzz, nerde kaldin?

yettim bacım yettim

anamla depiştik de protesto için odaya kapadım kendimi, o yattı ben çıktım ortaya

Çok dokuyum çok.

canım true cugum, anlatmak iyi gelirse gel anlat bize. yok ben içimde yaşarım siz beni oyalayın diyorsan da gel sohbet edelim, gülelim geçelim. sen nasıl istersen. ama saglıgından oteye koyma hiçbişeyi mide agrıların, kendi kendine konuşmaların falan olmasın boşver. kocan da olsa, kendi annen bile olsa senden önemli değil malesef hiçbişey..

hangi konu ki o, bi tane gördüm kadının kocası vurmuş buna güldü diye, ama devamını okumadım yaa, atraksiyon var mı baya
Evet o konu ama kazen basmış zaten Of ya bdv de daha fazla geyik dönüyo burdan acaba burda öyle konu mu açsam

Evet o konu ama kazen basmış zaten Of ya bdv de daha fazla geyik dönüyo burdan acaba burda öyle konu mu açsam

konunun sonuna gelmedim daha heyecanla okumaktayım

bdv de geyik çevirecek kadar atraksiyon yokki hayatımda, sen ne konusu açacaksın

Naber nazgiz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…