Sen canini sikma, salla, bizim de cok oldu benzer konular, makul adimlar at, fevrilik yapma, hepsi rayina oturur zamanla, senden kiymetli mi be!!Karışık durumlar,o şahsın da payı var mı? Var.
Off heexx öyle doluyum kiSen canini sikma, salla, bizim de cok oldu benzer konular, makul adimlar at, fevrilik yapma, hepsi rayina oturur zamanla, senden kiymetli mi be!!O kadar dolu yazmissin ki cevabi gorunce aha dedim costu missi
Aynen sevgi böcüğüyüz resmen..
Kiyamam sanaOff heexx öyle doluyum kiiki gündür şiddetli mide ağrılarım başladı..
Kendi kendime konuşmaya başladım..
Çok dokuyum çok.
Neyse bdv ye gidiyorum ben,gelirim yine..
Öyle mi? Hakkari falan?
Naazzz, nerde kaldin?
Off heexx öyle doluyum kiiki gündür şiddetli mide ağrılarım başladı..
Kendi kendime konuşmaya başladım..
Çok dokuyum çok.
Neyse bdv ye gidiyorum ben,gelirim yine..
NaberAndroommmm
NaberBdv de olay varmış iyi yırttık ha iyi ki bakmamışım yoksa kesin dalardım
Evet o konu ama kazen basmış zatenhangi konu ki o, bi tane gördüm kadının kocası vurmuş buna güldü diye, ama devamını okumadım yaa, atraksiyon var mı baya
Evet o konu ama kazen basmış zatenOf ya bdv de daha fazla geyik dönüyo burdan acaba burda öyle konu mu açsam
Bu da burayi begenmiyorEvet o konu ama kazen basmış zatenOf ya bdv de daha fazla geyik dönüyo burdan acaba burda öyle konu mu açsam
fake konu açıcam geyiğekonunun sonuna gelmedim daha heyecanla okumaktayım
bdv de geyik çevirecek kadar atraksiyon yokki hayatımda, sen ne konusu açacaksın
Naber nazgiz?mıç mıç yazacagıma gözlerim kör olmuş, mış mış yazmışım
yettim bacım yettim
anamla depiştik de protesto için odaya kapadım kendimi, o yattı ben çıktım ortaya
canım true cugum, anlatmak iyi gelirse gel anlat bize. yok ben içimde yaşarım siz beni oyalayın diyorsan da gel sohbet edelim, gülelim geçelim. sen nasıl istersen. ama saglıgından oteye koyma hiçbişeyimide agrıların, kendi kendine konuşmaların falan olmasın boşver. kocan da olsa, kendi annen bile olsa senden önemli değil malesef hiçbişey..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?