- 16 Şubat 2013
- 8.646
- 3.016
- 178
Yavrum onlar insan değil..melek melek..Ya millet manyak bildigin 15 cm topuklu giyiyor, sonra yeni dogmus ceylan gibi takiliyorlar
o benimYa millet manyak bildigin 15 cm topuklu giyiyor, sonra yeni dogmus ceylan gibi takiliyorlar
Wuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Biz parktayken
Hic sacmalamadan yuruyebiliyor musun peki?o benim
Ay neresi wuuuu, cocuk denk getierecegim diye heder olmusWuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Hic sacmalamadan yuruyebiliyor musun peki?
Oyleyse bravo, benim dengem zaten iyi degil, bir de hafif taban duzlugu hic cazip gelmiyor bana o topuk boyu, hele o platformlar is makinasi gibi... Dusunsene lan 1.85 oluyorum, ne gerek var Ben de severim topukluyu ama daha makul max 10 cm, en az da 7 cm falan
Yok ya ben de fena degilim, gerci uzun zaman oldu giymedim ama sacmalamam yani giyince ya da bana oyle geliyor15cm giymiyorum ya 10cm max. Ama koşarım hoplarım zıplarım sıkıntı yok
Ama denk getirmiş,sonuca bakacan kızımm..Ay neresi wuuuu, cocuk denk getierecegim diye heder olmus
Biz..
HiçAma denk getirmiş,sonuca bakacan kızımm..
Ay isiririm ya, dunya guzeli
Kiza soguma gelmistir be, ikinci kesin karavanaAma denk getirmiş,sonuca bakacan kızımm..
Yerimmmmmmmmmm bunu ben yaaa.. :)))
Benden donanimli haci o kadar diyeyimKöpek artık tek başına eve çıkabilir o dereceye gelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?