Neyse hadi iyi geceler yazk la tipe bak. Cengizayy kızçelerr bendeniz yatar artıkınyarın sabah da erken kalkıp köye gidecem bide, öğleden sonra görüşürüz artık
Senin isin bitmis olur ben gelene kadar zatenIyi geceler kusum
Naz istediğim bilgiyi de aldığıma göre artık korumam seni hex in ellerindesin
Anaaa ben bunu parcalayacktim bak uyku sersemi unuttum, naz agzini gozunu kircam senin sen bir gel hele
Neyse hadi iyi geceler yazk la tipe bak. Cengizİyi gecelerr
Doğru değil mi ama ya hiç gitmiyo çeşmi naz fotoya bakıyosun ne alaka yani
Ben o zaman da cok gulmustum, seni severken parcalarim ben ilerde gibi geliyorDoğru değil mi ama ya hiç gitmiyo çeşmi naz fotoya bakıyosun ne alaka yani
Begümü sarmadı buralar galibaBegum kopegi gosterdin gittin, ne kendini ne onu anlatmadin, anlatsana bekliyoruz...
Di mi gitti geneBegümü sarmadı buralar galibaBiz çok mu iğrenciz acaba ya
Beni niye parçalıyosun yaaBen o zaman da cok gulmustum, seni severken parcalarim ben ilerde gibi geliyor
Neyse onu boşver de iç çamaşırlarını nerden alıyosunDi mi gitti geneYemin ederim kendimi sorgulamadim
Cok sevesim geldiginde sadece gulumseyip cinim ya demem de ben geneldeBeni niye parçalıyosun yaa
Cok sevesim geldiginde sadece gulumseyip cinim ya demem de ben genelde
GiymemNeyse onu boşver de iç çamaşırlarını nerden alıyosun
Ben gorunce karar verecegimSevilmem ben zaten öyle bi tipim yok valla
Giymem
Burda evimin onu victoria secret bebek, ordan doldurdum bir suru
Ya ben öyle mıncırılcak biri değilim azcık odunum ben tamam şaka yaparım güleriz falan da hani öyle bi sevimlilik değil yani hani eser değil de daha çok bi cem yılmaz belkiBen gorunce karar verecegimIstemez misin senin kanin kaynamaz mi diyorsun?
Saka safGiymem derken? Aldıklarını napıyosun kapıya mı asıyosun
VS bana da alsanaaaaaaaaaaaa
Benzetmelere bak salakYa ben öyle mıncırılcak biri değilim azcık odunum ben tamam şaka yaparım güleriz falan da hani öyle bi sevimlilik değil yani hani eser değil de daha çok bi cem yılmaz belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?