Cok guzelmis, daha ufakmis epey, benim de kedilerim var, en buyugu 10 yasina geldi ama, gerci hala turp gibiler6 yaşında kontes adı 40 günlükken geldi evimize :)
Şaka da olsa bi an için o ihtimali düşünmek güzeldiSaka saf
Alayim kuzum, ne istiyorsun?
Benzetmelere bak salak, ya yok sevimli olmana gerek yok, bicir bicir tipleri ben sevmem genelde, mevzu sevimli olman degil, guzel espri yaptiginda benim sana kanimin kaynamasi, illa mincircam kizim seni,yok kacari
Don dedin ya o minicik seksicik rengarenk ic camasirlarinaŞaka da olsa bi an için o ihtimali düşünmek güzeldi
Don!Ya ben kendmi 2 yerde kaybederim biri kitabevi diğeri iç çamaşırı mağazası alırım durmadan ikisini de
İlişkimiz 2nd level mı yani artıkDon dedin ya o minicik seksicik rengarenk ic camasirlarinaAlirim valla, beden renk ne istiyorsan soyle
6 yaşında kontes adı 40 günlükken geldi evimize :)
Level mi varmis, var mi bir checklist level dan level a gecmek icinİlişkimiz 2nd level mı yani artık
Level mi varmis, var mi bir checklist level dan level a gecmek icin
Bir don al!
Pek kendinden bahsetmeyi sevmem ben :)Sen kendinden de bahsetsene bize biraz begum
Ah be direkt oraya gelemiyor muyuz?Evet sonra onu çıkart var ama oraya daha çok var. Sen görür müsün bilemem oraya tırmanmak emek istiyor
Tamam bahsetmePek kendinden bahsetmeyi sevmem ben :)
Pekala sen bilirsinPek kendinden bahsetmeyi sevmem ben :)
Gitti gittiPekala sen bilirsinNe konuşmak istersin?
moda olabilir kitaplar olabilir sonracım hayvanlar olabilir :)Pekala sen bilirsinNe konuşmak istersin?
Arada kopuyorum canım :) görüşürz tekrar kendine iyi bak :)Gitti gitti
Neyse begum gene gel bekleriz
Kuzum ben kaciyorum simdilik, yarini bilmem de pazar gunu bosum dolu dolu gelirim
Gitti gitti
Neyse begum gene gel bekleriz
Kuzum ben kaciyorum simdilik, yarini bilmem de pazar gunu bosum dolu dolu gelirim
moda olabilir kitaplar olabilir sonracım hayvanlar olabilir :)
Baya zor özellikle komşular çok zorluk çıkartıyor ama neyseki bizden çok hakları var yoksa baş edemezdimKöpek istiyorum ben de kendime ait bi evim olunca ama evde bakmak zor dimi?
Baya zor özellikle komşular çok zorluk çıkartıyor ama neyseki bizden çok hakları var yoksa baş edemezdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?