- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.862
- 598
- 33
- Konu Sahibi balikburcukadini
-
Allah rahmet eylesin gözümde yeşilçam filmi canlandı çok guzel yazmışsın.Benim rahmetli babam,sizin o cook tepede gördüğünüz kartviziti sağlam insanlara çay götürüp getirerek bizi büyüttü.ve o adamların babama öyle bir saygısı vardı ki,hala bile gördükleri yerde söylerler.Senin baban çok namuslu,çok karakterli bir adamdı derler.ben hep gururla söyledim,ben çaycı mesut'un kızıyım diye.bir an olsun,gençliği inşaat tepelerinde,ileriki yaşı çaycılık yaparak geçmiş ilkokul mezunu babamdan ve ev hanımı okuma yazması olmayan annemden utanmadim.ha bize makam mevki,,para,pul bırakmadı ama sağlam bir aile şerefi miras bıraktı.temiz bir geçmiş bıraktı.helal yedirdi,üniversite falan okumadi ama kendini çok iyi yetistirmisti.evimize günlük gazete girer ve onun her satırını okurdu.cok güzel adamdı rahmetli
Amin Allah razı olsun canm.o filmlerin çoğu bu ülkenin gerçeği değil mi zaten?Allah rahmet eylesin gözümde yeşilçam filmi canlandı çok guzel yazmışsın.
Öyle, her birinde bir parça kendimizi buluyoruz zaten.Amin Allah razı olsun canm.o filmlerin çoğu bu ülkenin gerçeği değil mi zaten?
Benim babam Münir Özkul'un az daha otoriter haliydiÖyle, her birinde bir parça kendimizi buluyoruz zaten.
Namuslu baba, aile şerefi, Münir Özkul :)
Kıyamam sana :)Benim babam Münir Özkul'un az daha otoriter haliydisimdi TV de olsa da izlesem
Sen aileni küçümsüyorsun karşınızdaki neden küçümsemesin?Evet Allah nasip ederse çocuğum rahat edecek, benimle gurur duyacak, benim gibi olmayacak diye düşünüyorum.
Evlilik konusunda da acabalarım oluyor. Mesela bana ilgi gösteren biri var aynı işyerindeyiz, annesi emekli hakim, babası Prof. Dr. Çocukla eşit pozisyondayız hatta okuduğum okulları öğrenince bana imrendi bile. Ama ister istemez düşündüm, yaşlarımız evlilik yaşı, benim babam ortaokul mezunu işçi annem evkadını, yani bu aileyle nasıl uyuşpacaklar ki ? Ya ailemi küçümserlerse ? sorusu kurcaladı kafamı ve moralim bozuldu..
Kestane kabuğundan çıkmış da kabuğunu beğenmemişSen aileni küçümsüyorsun karşınızdaki neden küçümsemesin?
Makam mevki sahibi olmanız benim gözümde sizi saygın yapmıyor. Ailesine statüsünden dolayı saygı duymayan bir insana ben hiç saygı duyamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?