- 29 Aralık 2010
- 8.430
- 23.908
- 548
- Konu Sahibi balikburcukadini
Ayy sen çok yaşa emiBu Arada evli çoluk çocuklu adamları ayartıp(!) eşlerinden boşatıp instagramda kinoalı aşure tarifi paylaşmaya utanmıyorsan sana karada ölüm Yok arkadaş
Silkelen ve kendine gel konu sahibi![]()
Balık burcu kadınım, ailenin ve çocukluğunun sende yıkıcı etkileri olmuş ama iyi taraftan bak dermansız bir derdin yok. Eğitimlisin işin var hem de uyduruk kaydırık bir eğitim ve iş değil, nerelerden nerelere gelmişsin. Ben de köyde büyüdüm lise dahil taşrada okudum güzel arkadaşlıklar edindim oralarda hala da görüşürüz neden kötü birşey olsun ki bu. Samimi insanların arasında yetiştim şanslı sayarım kendimi, hala da sahici olmayan riyakar insanlarla pek ilişki kuramam.
Senin eğitim düzeyinde birinin psikolojik yardım almaya kendi gelişimin için uzak olmaması lazım. Her türlü imkanın var. Bir süre terapi al, kendine yardım yöntemlerini araştır, inan bana özgüvenini kolayca yeniden tesis edebilirsin kendini bu kadar şişirdiğine değmez. Kendine bu şekilde yatırım yaptığını düşün. Bir de, benzer sosyo-ekonomik orjinden geldiğin insanlarla dost olmaya çalış, diğer arkadaşların da kıymetli insanlardır muhakkak ama yetiştiğin kültür de her türlü zevkiniz de birbirinden farklı olur sana benzeyen insanlarla daha rahat edersin.