Sahte dostlardan bıktım mm bıktımmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaslarınız bir iki müsait olmadı veya telefonunuzu acmadı diye hayatınızdan mı siliyosunuz? Bende kazık atmışlar falan sandım başlığı görünce.

Ciddi anlamda abartmışsınız. Bencil felan diyosunuz,nefret ediyomuşsunuz yok artık. Full sizin istediğiniz gibi olmalarını beklemeniz sizin bencilliğiniz asıl.

Kendinize gelin lütfen yani en ufak bişeyde bu kadar üzülüyosanız gerçek bir sorunla karşılaştığınızda napacaksınız? Biraz rahat olun ya.

Yani ciddi anlamda bi düşünün şu anlattıklarınızın hangisi hayattan bıktırıyo sizi? Ya ben okuyorum da bişey göremiyorum. Çıkın bi hava alın allah aşkına

Arkadaslarınız bir iki müsait olmadı veya telefonunuzu acmadı diye hayatınızdan mı siliyosunuz? Bende kazık atmışlar falan sandım başlığı görünce.

Ciddi anlamda abartmışsınız. Bencil felan diyosunuz,nefret ediyomuşsunuz yok artık. Full sizin istediğiniz gibi olmalarını beklemeniz sizin bencilliğiniz asıl.

Kendinize gelin lütfen yani en ufak bişeyde bu kadar üzülüyosanız gerçek bir sorunla karşılaştığınızda napacaksınız? Biraz rahat olun ya.

Yani ciddi anlamda bi düşünün şu anlattıklarınızın hangisi hayattan bıktırıyo sizi? Ya ben okuyorum da bişey göremiyorum. Çıkın bi hava alın allah aşkına

Aslında konu eksik oldugu için böyle düşünüyorsun.
Şöyle ki bu arkadasım benim 16 senelik dostum ailesiyle ne sorunlar yasadı hep ben yanında oldum bizde kaldı etti bu insan kullanmak artık böyle düşünüyorum zaten son günlerde cok değişti sevgilisi var ve bir tane arkadaşı da yanına işe girdi kendini yalnız hissetmiyor ya bir rahatlama geldi ona beni kullandığını düşünüyorm ve dogal olarak kızıyorum. Bide üstüne kendi haklıymış gibi üste cıkmaya calısıyor herseyden. Misal haftasonu biryere gidecektik haber vereceğim ddi bekliyorum ses yok bnde baska arkadasla yaptım planı söledim ona vay arkadas neden ona söylememişm. Senden niye ses cıkmadı diyprum vaktim yoktu diyor ama instagramda cirit atıyor. Buradan basit bir sorun gibi algılanabilir ams değil o benim dostum dediğim tek kişi kendimi cok yalnız hissediyorm ve kullanılmış verdiğim değerin karşılığı yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back