Sahte Hesaplar Hakkında

gixxer_600

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2018
3.775
7.572
108
İyi geceler hanımlar,
Çok sinirliyim gerçektende.Bundan yıllar önce kız kuzenimin sevgili olduğu biri vardı.Adam evliymiş ve bunu kuzenimde saklamıştı.Kuzenim öğrenince ayrılmıştı ama adam boşandım diye sahte boşanma belgesi getirmişti kuzenime.Benim kuzenimde inanmıştı kendisine.Avukat bi arkadaşı belgeyi incelettirip sahte olduğunu ortaya çıkarınca kuzenimde ipler koptu terk etti o pisliği.Adam(!) yıllardır düşmedi yakasından.Sahte hesaplarla stalkladı.Erkek arkadaşlarına mesajlar attı.Kuzenim temmuzda evlendi.Bu herif iyice azdı.Kuzenimin fotolarıyla sahte bir isimle hem facebookta hem instagramda hesap açmış.Tesadüfen bi arkadaşı görüp durumu söyleyince devreye biz girdik mesaj attık şikayet ederiz seni vs. diye hemen bizleri engelleyip hesapları dondurdu.Kuzenime eşine söyle diyorum çekiniyor söylemiyor.Bugün o sahte hesaba bakalım dedik duruyor mu diye durmak ne kelime üstüne eklenmedik şey bırakmamış!!!!Profil fotosuna kuzenimin başka bi fotosunu koymuş,yetmemiş benim ve kuzenimin 4 yakın kız arkadaşının fotolarıyla sahte isimlerle hesaplar açıp kız kardeş hanesine eklemiş.Ben görünce çıldırdım hemen mesaj yazdım,anında benim adıma açılan hesap silindi.Ekran görüntüsü filan alamadım.
Yarın savcılığa gitmeyi düşünüyorum,burada avukat olan ya da başına daha önce böyle bir şey gelmiş olup savcılığa başvuran hanımlar var mı?Nasıl bir yol izlemeliyim?Cezalandırılır mı bu şahıs?İşin tuhaf yanı facebooka instagrama sahte hesap diye bin kere bin kişi şikayet ettik hesaplar kaldırılmadı.Cinnet geçiriyorum cidden.

Diğer hesapların ekran görüntüleri alınsın ve ilgili kişiler kendi adlarına tek tek şikayetçi olsunlar bence.
Ve bir avukata mutlaka danışın, başka konular hakkında da dava açabilirsiniz.

Diğer hesapların ekran görüntüleri alınsın ve ilgili kişiler kendi adlarına tek tek şikayetçi olsunlar bence.
Ve bir avukata mutlaka danışın, başka konular hakkında da dava açabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim.Yani profilde 30’dan fazla sahte hesap var.Kimbilir kimlerin fotoları ya.

Maalesef hukuki bilgim yok ama en kisa surede esine durumu bildirsin. Allah korusun, esine baska bi yerden denk gelirse cok zor açıklarsınız durumu. Inanilmaz haklısıniz bu konuda, azicik bile olsa haksiz duruma dusmemek icin hemen soyleyin. Cok gecmis olsun insallah en kisa surede kurtulursunuz bu kotu insandan.

Çok teşekkür ederim.Yani profilde 30’dan fazla sahte hesap var.Kimbilir kimlerin fotoları ya.
Fotoğrafları googleda aratın ve gerçek sahiplerini bulun derim. Belki aralarında avukat vs çıkar sürüm sürüm süründürü pisliği. Sosyal medyada başkanın adını soyadını v fotoğrafını tatlit ederek profil açmak bir nevi dolandırıcılığa giriyor. Diz direkt şikayetçi olun, eline tebliğkat gidince tırsar zaten. Karısı varsa ona da anlatın.

Maalesef hukuki bilgim yok ama en kisa surede esine durumu bildirsin. Allah korusun, esine baska bi yerden denk gelirse cok zor açıklarsınız durumu. Inanilmaz haklısıniz bu konuda, azicik bile olsa haksiz duruma dusmemek icin hemen soyleyin. Cok gecmis olsun insallah en kisa surede kurtulursunuz bu kotu insandan.
Çok teşekkür ederim.Eşine söylese daha çabuk çözümlenecek her şeyde işte benim kuzenin huyları.O pisliğin amacı huzursuzluk çıkartmak zaten o yüzden yapıyor.İstiyor ki eşi kendisine çatsın üstüne sıçrasın.

Savciliga bildirin. Adam ruh hastasi takintili. Kuzeniniz uzaklastirma karari da cikartsin. Bu kadar takintiliysa Allah korusun zarar verebilir ona. Bir avukata danisin baska ne yapilabilir diye.

Sanırım siz kızdan daha çok dert edinmissiniz.
Yani akrabam diyede sinirlendim benim fotomu kullanmasınada sinirlendim.Eşi başkasından duyarsa araları açılır diyede takıyorum.Çok sıkıntılar çekti yıllarca şimdi tam mutluluğu bulmuşken bu şerefsizin gölge düşürmesine izin vermem

Yani akrabam diyede sinirlendim benim fotomu kullanmasınada sinirlendim.Eşi başkasından duyarsa araları açılır diyede takıyorum.Çok sıkıntılar çekti yıllarca şimdi tam mutluluğu bulmuşken bu şerefsizin gölge düşürmesine izin vermem
eşine anlatsaymis keşke
Avukat işin içine girerse sizin değil onun baslatmasi daha yararli olur.
Ve esi zaten öğrenir

eşine anlatsaymis keşke
Avukat işin içine girerse sizin değil onun baslatmasi daha yararli olur.
Ve esi zaten öğrenir
O yüzden ben kendim için açılan hesabı şikayet edeyim kuzeniminkinide o arada söylerim diye düşünüyorum.Diğer arkadaşlarla iletişime geçtim onlarda şikayetçi olacakmış.

ben olsam senı sıkayet edıcez falan dıye hıc yazmaz dırek hakkında suc duyurusunda bulunurdum
o hesapların kodundan ip ye ulasılıyor ordan adamı buluyorlar teblıgat gıttıgınde esıde ogrenırdı

kuzenınız esıne anlatmak zorunda

O yüzden ben kendim için açılan hesabı şikayet edeyim kuzeniminkinide o arada söylerim diye düşünüyorum.Diğer arkadaşlarla iletişime geçtim onlarda şikayetçi olacakmış.
baskasının adına vekalet olmadan dava acamazsınız sadece kendı adınıza acabılırsınız dıger hesaplar kendı adlarına sıkayet edebılırler

Tamamda zaten delil cekmemissiniz nasıl soyleyeceksiniz. Ss alamadim dediniz. Ayrıca sizden ziyade o kız basvurursa daha net sonuç alnir bence. Devamli açılan sayfa onunki çünkü

Back
X