- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
- Konu Sahibi Beklenmedikcevap
-
Zaten hiç muhattap olmuyodum tesekkür ederimBen olsam hiç uğraşmam. Komşuyla da ilişkiyi toptan keserim.
"Geçen yaz ne yaptığını biliyorum" minvalinde bir kağıda imzasız yazı yaz kapısının altından atMerhaba kızlar dün gece fake bi hesap istek attı umursamadım merhaba yazdı sildim sonra bi baktım bana birsürü mesaj atmış ama tek tek siliyor sonuncu mesajı okudum ve beynimden vurulmuşa döndüm çok alakasız fesatca bişey yazmış 2 saat ugrasın sonucunda mailinden komşum oldugunu buldum..
(komşumla çok iyiydik yanlış hareketlerini gördüm mesafe koydum ve sonra heryerde hakkımda konustugunu duydum yüz verince 7-24evimden cıkmayan bi insan)
sizce ne yapmalıyım mesaj atıp sen oldugunu biliyorum diyim mi?
Kim olduğun u biliyorum yaz. Engelle .Merhaba kızlar dün gece fake bi hesap istek attı umursamadım merhaba yazdı sildim sonra bi baktım bana birsürü mesaj atmış ama tek tek siliyor sonuncu mesajı okudum ve beynimden vurulmuşa döndüm çok alakasız fesatca bişey yazmış 2 saat ugrasın sonucunda mailinden komşum oldugunu buldum..
(komşumla çok iyiydik yanlış hareketlerini gördüm mesafe koydum ve sonra heryerde hakkımda konustugunu duydum yüz verince 7-24evimden cıkmayan bi insan)
Benimde aklıma bu geldi aslındaDirekt neden böyle bir şey yaptın hayırdır diye yüzüne vur. veya sen de fake hesap aç ve onun gerçek hesabına, geçen bana abuk sabuk mesajları yazanın sen olduğunu biliyorum yaz.
Fake hesabı sabah silmiş amaKim olduğun u biliyorum yaz. Engelle .
Aynen şöyle yazarım ,Merhaba kızlar dün gece fake bi hesap istek attı umursamadım merhaba yazdı sildim sonra bi baktım bana birsürü mesaj atmış ama tek tek siliyor sonuncu mesajı okudum ve beynimden vurulmuşa döndüm çok alakasız fesatca bişey yazmış 2 saat ugrasın sonucunda mailinden komşum oldugunu buldum..
Aman hiç umursamayinFake hesabı sabah silmiş ama
Aynen şöyle yazarım ,
Bana bak X, hasta ruhlu gibi sahte hesaptan yazınca kim olduğunu bulamıycak mıyım sandın. Yazdıklarının hepsinin ekran görüntüsünü bildirim panelinden aldım. İlk işim seni savcılığa vermek. Kime bulaştığını öğreticem sana”
Yaz yolla bacım
Hesabını silmişse telefondan yaz.
Googleden instagrama girdim şifremi unuttuma tıkladım ekran görüntüsü almıstım kullanıcı adını girdim hemen örn (k******ü*@i****.com) gibi bişey çıktı @icloud.com olduguna iphone kullanıcısı sonra kendi hesabımdan takip ettiklerime baş harfini girdim sn harfide soyadının son harfiydiFake hesabın mailini nasıl öğrendiniz?
Ooo yeahh valla tebrikler aklıma gelmezdi benimmm bnce yüzüne niye böyle yapıyosun hayırdır deyin değişik midir nedirGoogleden instagrama girdim şifremi unuttuma tıkladım ekran görüntüsü almıstım kullanıcı adını girdim hemen örn (k******ü*@i****.com) gibi bişey çıktı @icloud.com olduguna iphone kullanıcısı sonra kendi hesabımdan takip ettiklerime baş harfini girdim sn harfide soyadının son harfiydi
daha sonra aynı sekilde komsumun kullanıcı adını girdim aynı mail çıktı
Bunu aynen yaz ona da. "Bulunamayacağını mı sandın" yaz bir deGoogleden instagrama girdim şifremi unuttuma tıkladım ekran görüntüsü almıstım kullanıcı adını girdim hemen örn (k******ü*@i****.com) gibi bişey çıktı @icloud.com olduguna iphone kullanıcısı sonra kendi hesabımdan takip ettiklerime baş harfini girdim sn harfide soyadının son harfiydi
Evet bende söylemeyi planlıyorum çünkü bu gerizekalı cahil kendini bi halt sanmasınBunu aynen yaz ona da. "Bulunamayacağını mı sandın" yaz bir de
Ayy harikasınız tam bir stalk rehberi :)))
Ohh masallah.Googleden instagrama girdim şifremi unuttuma tıkladım ekran görüntüsü almıstım kullanıcı adını girdim hemen örn (k******ü*@i****.com) gibi bişey çıktı @icloud.com olduguna iphone kullanıcısı sonra kendi hesabımdan takip ettiklerime baş harfini girdim sn harfide soyadının son harfiydi
Bize de yol göster parti kur oy veririm o derecedaha bir çok şey varda bu özeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?