- 30 Kasım 2020
- 1.308
- 1.475
- 53
- Konu Sahibi Beklenmedikcevap
-
Cesareti bu kadar çünkü yakalanmıycagını düşündü aptalBu kendini direkt ele vermiş,gizli hesap açmaya ne gerek var ki?
Ya insanların işi gücü yok,böyle saçma sapan işlerle uğraşıyor.Çocuklar bile yapmaz böyle birşey.Ama kadın sizi takıntı haline getirdiyse dikkatli olun,bu tür insanlardan herşey beklenir.Cesareti bu kadar çünkü yakalanmıycagını düşündü aptal
Evet takıntı haline getirmiştiYa insanların işi gücü yok,böyle saçma sapan işlerle uğraşıyor.Çocuklar bile yapmaz böyle birşey.Ama kadın sizi takıntı haline getirdiyse dikkatli olun,bu tür insanlardan herşey beklenir.
Bunu söylemek istemiyorumNe yazmış peki
Bu kadın hasta,lütfen kollayın kendiniziEvet takıntı haline getirmişti
arabamın fiyatını
telefonumun modelini
eşimin aldıgı hediyeleri
rujumun rengini dahi benden iyi biliyodu
yeni bişey aldıgımda gelip bakıp deniyodu
herşeyi benden iyi biliyo
görümcelerimle bile çok muhabbeti olmamasına ragmen herşeylerini arastırıp biliyodu konu acınca kızıp tersliyodum yinede anlamıyodu
Bence sana aşık.Evet takıntı haline getirmişti
arabamın fiyatını
telefonumun modelini
eşimin aldıgı hediyeleri
rujumun rengini dahi benden iyi biliyodu
yeni bişey aldıgımda gelip bakıp deniyodu
herşeyi benden iyi biliyo
görümcelerimle bile çok muhabbeti olmamasına ragmen herşeylerini arastırıp biliyodu konu acınca kızıp tersliyodum yinede anlamıyodu
Bilemiyorum, belki biseksüel de olabilir, aynı anda eşine de aşık olabilir, baksana adamın imkanları ve sana olan ilgisi gözlerini kamaştırmış, görümcelere kadar biliyor maşallah.Lezbiyense olabilir
Eşime söyledimçok tehlikeli bir insan ve hasta ruhluu evli mi
ben olsam gözünü korkuturdum savcılığa veririrm seni diye
eşi varsa onunla ilgili de tehdit edebilirsiniz sahte hesaplarını söyleyeyim mi diye
ama ters teper mi bilmiyorum kadın kafayı kırmış bence ürkütücü ben olsam bulaşmazdım eşime söylerdim sadece sanırım
o zaman dediğim gibi kocana sahte hesaplar açtığını söylerim benimle uğraşma şam şeytanı kuyrunu sıkıştırıp sindiririm seni lavaboya gitmeye korkarsın derdim çok delirtirse beniEşime söyledim
eşiyle arası iyi değil zaten
ama kapı komsum yüzyüze bakıcaz söylemesem içimde kalıcak
Kiracı iseniz taşınının bence.Eşime söyledim
eşiyle arası iyi değil zaten
ama kapı komsum yüzyüze bakıcaz söylemesem içimde kalıcak
ev arayısındayız zaten ama yurtdısında oturdugum için ev bulmak çok kolay değilKiracı iseniz taşınının bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?