arkadaşlar bu sitede çok güzel yorum yapıp mantıklı bir şekilde akıl veren tecrübeli bayanlar var.Bende bir konu hk.yorumlarınızı tavsiyelerinizi almak istedim.Size başka türlü davranıp,birbaşkasına gelince kendini iyi gösteren biriyle nasıl mücadele edilir.Ya nasıl rol yapıyolar nasıl sahteler bu insanlar.
arkadaşlar bu sitede çok güzel yorum yapıp mantıklı bir şekilde akıl veren tecrübeli bayanlar var.Bende bir konu hk.yorumlarınızı tavsiyelerinizi almak istedim.Size başka türlü davranıp,birbaşkasına gelince kendini iyi gösteren biriyle nasıl mücadele edilir.Ya nasıl rol yapıyolar nasıl sahteler bu insanlar.
Bu kişiler 1.derece yakınım malesef.sürekli gördüğüm kişiler ikiside.Aileden yani.
sahte insanlarla muhattap olmamak en iyisi ama görüşmek zorudaysanız KISASA KISAS yapılanak en mantıklı davranış olur bence, diğer türlü görmezden gelinince durum daha vahim boyutlara taşınabiliiyor
Bu kişiler 1.derece yakınım malesef.sürekli gördüğüm kişiler ikiside.Aileden yani.
kayınvalide görümce elti gibi mi yoksa daha mı yakın?
evet canım.bunlar gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?