Sahte İnsanlarla nasıl yaşanır

ben direk derecesine bakmadan hayatımdan çıkarırım.Allah böylelerine muhtaç etmesin der geçerim

malasef herkesın hayatındavardır bu tıpler keşke olmasalar ama varlar bunlara karşı bı mucadele mekanızması geliştiremedim benımde en buyuk sorunum . ama anlamak isteyen bu inları ıkı yuzlu numaradan olan harekerlerini anlıyorlardır dıye düşünüyorum

hatta başıma şöyle bı olay gelmişti kvdemle dışarıyı çıkmıştık aynı işyerınde çalıştığım yuzyuze tanıdığım fakat hiç sohbet ortamımın olmadığı başka bır bölümde çalışan bırı bızı görmüş sadece görmüş dışarıda konuşma falan yok bız araç beklerken oda arkamızda beklıyormuş bizi gözlemlemiş bıkaç gun sonra bende o bölume geçtim hoşbeşten sonra senı gördüm birivardı yanında dedı kvdem dedim hadıya sen yanmışsın kızımyaa dedı (hakkaeten yanmıştım) okadın tıpkı gestapo gıbı nasıl davranıyordu sana öle dedı yokya bişi onun konuşması öle dedım ama çok haklıydı gerçektende konuşmasını bılmez yalnızken hiç kırarmıyım dıye çekinmez ama mısafırlerın yanında rol yapar

Rol yapan, iki yüzlü olan insandan korkarım, mesafemi koyarım asla yakınımda olamaz

Bir tek iş yerinde böyle tiplere mebcur oluyoruz, onlarla da bire bir diyaloğa girmem, ya yanımda biri olur, ya da yazışırım. İki yüzlü insandan korkarım, daha önce yediğim kazıkların öğretisidir bu, onlarla hep şeffaf olacaksın ve çektiğin çizginin ötesine geçemeyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…