Sahte instagram kavgası kötü bitti, son mesaj

Bende kavga anında tutamıyorum kendimi cok sınırlıyım ama cocuk ıcın bagırmamaya calısıyorum 2 yıldır fakat

Kendısı en ufak konuda 2.dakıkada bagırmayı adet edindi, duzelemedı aramız kavgadan sonra ıyı gıbı yapıp kaldıramıyoruz sanki birbirimizi,

eski sevme durumu yok şakalaşma filan kalmadı, kac kez unutamıyorum o kavga anını dedım konustum ozur diledim ya dedı,

ama zorla ben rest çekince oldu, yeni konu açıcaktım ama sizler biliyorsunuz durumu okursunuz diye buradan ekliyorum kızımı tuvalete alıştırıyorum, gece kalktım uyanamıyorum II II diyorum kendime gelemediğimi belli etmek için bi uyandırıcı var,

sevgisiz kafamı itişi var kendime gelince dedim, uyanamadım kalkamıyorum diye seslenme çalıştım nasıl Bi sevgisizliktir ittin öyle dedim uyandıcam diye, düzelir miyiz diye izlemedeyim ama içim öyle Bi kırılmış ki..

Nasıl toparlarım kalbimi, onun biraz sevgi göstermesi düzeltmesi gerekmez mi, bence de ayrıca çok akıllı kavgayla konuyu kapattırdı resmen... 7yılda sevgi, saygısızlık dolu bi kavgayla böyle bitiyormuş, herşeyin başı saygı dedikleri bu olsa gerek.. Çok uzun olmuş böldüm yazıyı sıkılmayın diye kusura bakmayın..

Oysa kadın ilgiyle, sevgiyle beslenip büyüyen bir çiçek değil miydi ... ?
Çok üzülüyorum, içim ağlıyor resmen, kızıma sarılıp onunla oynayıp eşim yok muş gibi onunla mutlu oluyorum o gelene kadar..hamileymişsiniz Allah kucağınıza almayı nasip etsin, en güzel şey evlatmışgerisi boş...

Çok üzülüyorum, içim ağlıyor resmen, kızıma sarılıp onunla oynayıp eşim yok muş gibi onunla mutlu oluyorum o gelene kadar..hamileymişsiniz Allah kucağınıza almayı nasip etsin, en güzel şey evlatmışgerisi boş...

Kocanda olsa çocuğunun babası da olsa elin oğluymuş dimi... bende anladımda geç oldu hamileyken anladım... geri dönüş yok ne hallerle hamile kalmştm halbuki. Allah razı olsun canım. Sağlıkla gelsin inşallah ki bende ona sarılıp bulym gerçek mutluluğu artk.

Ağlayıp üzülme evladın da hisseder bak.

Back
X