Bankamatik kabul etmedi diye sahte diyemezsiniz. Bankaya gidip bir baktırın, sorun. Bazen bizim farketmediğimiz küçük kıvrımı filan oluyor o zaman kabul etmeyebiliyor bankamatik.arkadaşlar çalıştığım ofiste bir müşteri sahte para verdi. bende hiç farketmedim. sonra akşam bankamatiğe yatıracağım. o zaman farkettim. hata verdi. sonra müşteriyi aradım bu para sahte diye. tabi kabul etmiyor. bende başkasından aldım oda vermez falan diyor. ne yapabilirim. çok zor durumdayım.
1000 tl 5 tane 200 tl banknot :/
bundan yaklaşık 12-13 yıl önce istanbul taksimde bir bankamatikten çektiğim banknotların tamamı sahte çıktı banka adı vermeyeceğim ama "Y" ile başlıyor diyeyim siz anlayın. O gün gece olduğu için bişey yapamamıştım. Ertesi gün ankarada kendi şubeme gidip başvurumu yaptım. Kamera kayıtlarını bile inceleme gereği duymadılar. Paramı da alamadım. O günden beri de o bankayla tüm ilişiğimi kestim yakınlarımınkini de kestirdim. Telefonumda bile hala engelliler.arkadaşlar çalıştığım ofiste bir müşteri sahte para verdi. bende hiç farketmedim. sonra akşam bankamatiğe yatıracağım. o zaman farkettim. hata verdi. sonra müşteriyi aradım bu para sahte diye. tabi kabul etmiyor. bende başkasından aldım oda vermez falan diyor. ne yapabilirim. çok zor durumdayım.
200 tl paraları atm yatırırken kabul etmesi biraz ugraştırıyor boyundan ötürü internettede okumuştum atm ye para yatırırken başıma da geldi 2_3 sefer denemeden sonra kabul etti.arkadaşlar çalıştığım ofiste bir müşteri sahte para verdi. bende hiç farketmedim. sonra akşam bankamatiğe yatıracağım. o zaman farkettim. hata verdi. sonra müşteriyi aradım bu para sahte diye. tabi kabul etmiyor. bende başkasından aldım oda vermez falan diyor. ne yapabilirim. çok zor durumdayım.
Bankaya giderse paraya el koyarlar ya da bi muhur vurup geri verirlerBankamatik kabul etmedi diye sahte diyemezsiniz. Bankaya gidip bir baktırın, sorun. Bazen bizim farketmediğimiz küçük kıvrımı filan oluyor o zaman kabul etmeyebiliyor bankamatik.
Bankaya giderse paraya el koyarlar ya da bi muhur vurup geri verirler
Valla gun icinde kimbilir kac tane sahte para geciyor elimizden
O ona iteliyor o ona
Konu sahibi de aynisinu yapacak mecbur
Valla durum oyle yapcak bir sey yokÇok güldüm mesajınıza, mmalesef gerçek öyle ama...
sahteBankamatik kabul etmedi diye sahte diyemezsiniz. Bankaya gidip bir baktırın, sorun. Bazen bizim farketmediğimiz küçük kıvrımı filan oluyor o zaman kabul etmeyebiliyor bankamatik.
para sahte200 tl paraları atm yatırırken kabul etmesi biraz ugraştırıyor boyundan ötürü internettede okumuştum atm ye para yatırırken başıma da geldi 2_3 sefer denemeden sonra kabul etti.
Yine farklı atm den para cektim farklı atm ye yatırırken geri verdi 2.sefer kabul etti.
Direkt bu para sahte demek doğru değil önce bankaya gidip sorun.
hayır yapamamBankaya giderse paraya el koyarlar ya da bi muhur vurup geri verirler
Valla gun icinde kimbilir kac tane sahte para geciyor elimizden
O ona iteliyor o ona
Konu sahibi de aynisinu yapacak mecbur
Siz bilirsiniz vallahayır yapamam
almazsa polise veririm parayı napıyım
ama kalkıpta başkasına vermek bana ters
yapamam öyle bişey
Oo bu cok fenaymis. Kafayı bozup dava açmak varmis aslindabundan yaklaşık 12-13 yıl önce istanbul taksimde bir bankamatikten çektiğim banknotların tamamı sahte çıktı banka adı vermeyeceğim ama "Y" ile başlıyor diyeyim siz anlayın. O gün gece olduğu için bişey yapamamıştım. Ertesi gün ankarada kendi şubeme gidip başvurumu yaptım. Kamera kayıtlarını bile inceleme gereği duymadılar. Paramı da alamadım. O günden beri de o bankayla tüm ilişiğimi kestim yakınlarımınkini de kestirdim. Telefonumda bile hala engelliler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?