sahte teşekkür belgesi

kardeşine gerçek notlarını bildiğini söyle,tepkisine göre de ailene söylersin:34:

Son düzenleme:
Hem annene hem de babana durumu anlatmalısın. çok kızar, üzülürler ama gerçek bu ve ilerde yani üniversiteye gittiğinde de aynısı olabilir. ben kardeşimin sınıfta kaldığını babam çok kızar diye söylemedim 1 dönem sonra her şey ortaya çıktı meğerse 1 yıl hiç gitmemiş okula. keşke söyleseymişim çünkü babam hiç kızmadı. halbuki en küçük şeylere bile kızardı. babam kızmayınca o da hatasını anladı. hepimiz çok destek olduk ve 2 sene okuyup bu yıl 4. sınıfa geçti. tabi ben geç söylediğim için bana söylendiler. bu arada kardeşim üniversitede.

aileniz ilginçmiş,hata yapana değil de size söyleniyor.madem ona birşey demediler size de söylemeselerdi:34:

aileniz ilginçmiş,hata yapana değil de size söyleniyor.madem ona birşey demediler size de söylemeselerdi:34:

evet gerçekten ilginçler. ama bana da sadece keşke söyleseydin falan dediler. ona kızınca evden de uzaklaşır diye korktular. zaten böyle bir durumda olan olmuş oluyor dolayısıyla da durumu kurtarmak için neler yapılabilir ona bakmak gerekiyor.

sadece konunuzu okuyarak cevap yazıyorum..yorumları ve eklediğiniz gelişmeler,cevaplar varsa onları okumadım..
kızmak,bağırıp çağırmak,büyük cezalar vermek karşıdakini başka hatalara teşvik eder..bildiğinizi ailenize evde kardeşiniz yokken söyleyin.hepiniz aynı tutumda hareket edin.kardeşinizi kazanmak için onunla kavga etmek yerine,kardeşinizin yaptığının büyük yanlış olduğunu,yalan söylediğini,sizi çok üzdüğünü ve bu hatasını gerçekten anlayıp özür dileyene kadar konuşmayacağınızı söyleyin..özür dilediğindede kızmayıp affedin bir daha olmaması konusunda telkinde bulunun..

Araya girmeden bir şekilde anneye babaya duyurma şansın yok mu? Çünkü araya girersen sana karşı davranışları bozulabilir :(

Back
X