sahtede olsa hic arkadasi olmayan varmi yoksa tekmiyim?

delimideli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
2.388
2.411
178
Merhaba hanimlar benm hic arkadasim yok lise mezunuym 2yillik evliyim lieseden sonra face kapamistm uzun sure lisedede pek arkadaslik yapan yoktu zaten
Ama nedem cozemedim kimsenin kotulugunu istemeyen gercekten temiz kalpli bi insanim lisede de hep oyleydim 24yasindayim hala oyleyimdir
bekarken belediye kurslarina gittim bi kac arkadas edindim ama fazla ara verince eski samimiyet kalmadi onlarlada ve lisedekilerle lisedekiler zaten samimi olmadilar demistim
neden gercekten yalniz kalir insan..zaman gecmesi bi sebep olmaz bence
Yeni face actim sayilr lise arkadaslarimida ozlemistim
arkadaslarimi diyorum cunku ben insanlari seviyorum beni sevmeselerde
ama lisede arkadas olanlar hala gorusuyorlar esleryle birlikte hemde ama beni hala aralarina alma girisimleri yok selam verdigimde bile cevap yok
kimse sevmek zorunda degil beni tabikide ama uzuluyorm oyle serseri kotu bi kizda degilim
bu senede belediye kursuna yazildim insl orda gercek arkadaslillar kurarim
Oturdugum yerde de komsuuluk yok yasitim kimse yok komsuluk arkadaslik kurabilcegim
dusunun dugunum oldu kurs arkadaslarima hepsne davetiye verdim kimse gelmedi
o zman bile icime oturmustu cevr yok diye :(
esiminde is disinda gorustugu kimse yok
of cok skldim nedn ben yalnizim
kmsem yok
gercelten beni sevene canimi verck kadar severim cikar iliskim hic olmamistir
samimi ve sicakkanliyimdir
sizce bemde bi hatami var ?
Herks gorusuyorhala birbiriyle
benm neyim eksik onlardan
Facete arkadaslarin bulustilar die yazmislar hepten icim gitti
Buraya yaziyim mi die cok dusundum ve yazdim umarim cozum bulabilirim sagolun simdiden yorumlar icin

En samimi arkadaşımla ortaokulda tanıştım. Bazı şeyler eskiden geliyor ancak bundan sonra da hiç arkadaşınız olmayacak demek değil bu.

Ablamin arkadaslari var severler beni sagolsunlar onlar bile gelmisti dugunume :( hemdr evden cikmadan salona gitmeden yani ofof

Sahte olmasin tabikidr ama neyapsam olmuyor :KK43:

Rahat olacaksin, kendini kasmayacaksin, pozitif goruneceksin, hep vermeye programlanmayacaksin. Sonra islerine bakip, kendine gercekten zevk aldigin hobiler edineceksin. Yaydigin enerjiyle zaten birileri sana gelir, senin gitmene gerek yok.

Facebook kullanmaya ara verdiğin zaman hepten soğukluk girmiştir aranıza. O yüzden buluşmaları da kaçırmışsındır.
24 yaşında pek lise arkadaslıkları kalmıyor. Lisedeyekn çok samimi olmadığınız sürece.
Arkadaşlık kurabilip de sürdüremediysen ya sen farkında olmadan birşey yapıyor ya da yapmıyor ve insanları soğutuyorsundur, ya da pek iyi bir arkadaşa denk gelmemişsindir.
Arkadaşlıkları sürdürmek arkadaş edinmekten daha zor ve emek istiyor. Hele de yüzyüze görüşemiyorsanız, lise arkadaşlıkları gibi işte.

Kursa başlayacakmışsın. Orada çevre edinirsin az çok.

Merhaba hanimlar benm hic arkadasim yok lise mezunuym 2yillik evliyim lieseden sonra face kapamistm uzun sure lisedede pek arkadaslik yapan yoktu zaten
Ama nedem cozemedim kimsenin kotulugunu istemeyen gercekten temiz kalpli bi insanim lisede de hep oyleydim 24yasindayim hala oyleyimdir
bekarken belediye kurslarina gittim bi kac arkadas edindim ama fazla ara verince eski samimiyet kalmadi onlarlada ve lisedekilerle lisedekiler zaten samimi olmadilar demistim
ama lisede arkadas olanlar hala gorusuyorlar esleryle birlikte hemde ama beni hala aralarina alma girisimleri yok selam verdigimde bile cevap yok
kimse sevmek zorunda degil beni tabikide ama uzuluyorm oyle serseri kotu bi kizda degilim
Oturdugum yerde de komsuuluk yok yasitim kimse yok komsuluk arkadaslik kurabilcegim
o zman bile icime oturmustu cevr yok diye :KK43:
kmsem yok
Buraya yaziyim mi die cok dusundum ve yazdim umarim cozum bulabilirim sagolun simdiden yorumlar icin
Dostluk, arkadaşlık diye bir şey kalmamış artık.
Ben bunu çok iyi anladım.
Kendimin hatasız olduğunu iddia etmiyorum ama dediğiniz gibi ben de çok seven biriyim.
Çok kıymet veririm sevdiklerime.
Maalesef çoğu insan bunu kaldıramıyor, daha yüzeysel olmak gerekiyor sanırım.
Sizi gerçekten çok iyi anlıyorum.

Arkadaslik guven ister samimiyet sevgi... eskiye dayanir biraz insanlarla gorustugunuzde bunu uzatmaya calisin belki sacma gelcek ama yalniz insanlari arkadas olarak secin kolaylasacaktir

Rahat olacaksin, kendini kasmayacaksin, pozitif goruneceksin, hep vermeye programlanmayacaksin. Sonra islerine bakip, kendine gercekten zevk aldigin hobiler edineceksin. Yaydigin enerjiyle zaten birileri sana gelir, senin gitmene gerek yok.
Ben hep pozitif bi insanim zaten cokta verici olmam hep bisiler almak isteyen insanin samimiyetinddn suphe ederim zaten evdeyim hep hobim yok ama bu sene kursa basliom insl

bir an bunu kendimin yazdıgını düşündüm bulundugum sehırde yanlzıım kolay çevre edinemiyorum edindiklerimde eşimin arkdslarının eşi çok bunalıyorum artık evden dısarı bile çıkmak istemıyorum :(

Dostluk, arkadaşlık diye bir şey kalmamış artık.
Ben bunu çok iyi anladım.
Kendimin hatasız olduğunu iddia etmiyorum ama dediğiniz gibi ben de çok seven biriyim.
Çok kıymet veririm sevdiklerime.
Maalesef çoğu insan bunu kaldıramıyor, daha yüzeysel olmak gerekiyor sanırım.
Sizi gerçekten çok iyi anlıyorum.
Sanirim oyle ama ici disi bir bi insanim samimi ve ictenim hep bu yuzden kaybediom sanirim
tesekkrler anladiginiz icin evet kalmadi sanirim

o zman bile icime oturmustu cevr yok diye :KK43:
kmsem yok

Benimde yok malesef..İnsan arıyor yokluğunu ama yok.

Arkadaslik guven ister samimiyet sevgi... eskiye dayanir biraz insanlarla gorustugunuzde bunu uzatmaya calisin belki sacma gelcek ama yalniz insanlari arkadas olarak secin kolaylasacaktir
Uzatmak sorunuda isteyerek olmadi aslinda istemdisi olaylar sebebiyet verdi

Arkadaşlık ile dostluk çok farklı.
Benim çok arkadaşım var ama hiç sağlam süren bir dostluğum olmadı. :110:

Cnm keske esimin arkadaslari olsa onada raİyim ama yok :( o yalnizlik sever

bir an bunu kendimin yazdıgını düşündüm bulundugum sehırde yanlzıım kolay çevre edinemiyorum edindiklerimde eşimin arkdslarının eşi çok bunalıyorum artık evden dısarı bile çıkmak istemıyorum :(

Back
X