sahtede olsa hic arkadasi olmayan varmi yoksa tekmiyim?

Arkadaş çevrem geniştir. Ama bunun için özel bir çaba sarfetmem. Çevremde ki inasanların cenazelerinde, hastalıklarında ve düğünlerinde olmaya çalışırım.. Arkadaşlarıma da hafta da bir yada iki görüşürüm eğer zamanım olursa .. Çok sevdiğim arkadaşlarım var üniversiteden, ortaokuldan ama ayrı şehirlerde olduğumuz için senede bir falan görüşüyoruz.. Ama devamlı yanımda olan insanlar beni daha çok mutlu edyor. Böyle bir arkadaşım var, beraber bir şeyler yapmaktan zevk aldığım 10 senedir hergün görüşürüz yada araşırız.. Ama ona bile herşeyimi anlatmadım anlatamam.. Cıvık cıvık ilişkileri, beni neden çağırmadın diye sorgulamalardan hoşlanmam..
Size su konuda katiliyorum bende kolay kolay bisi anlatamam kimseye aynen civik muhabbet olmck

Hic arkadasim yok
Kendime uygun kafa dengi arkadasim olmadi hic
Arkadaslik etmeye calistim baktim fikirlerimiz farkli yaninda sıkılıyorum hemen cektim elimi etegimi
1tane yasca benden buyuk bi ablam var arada gorustugum bi de annem var
İstemiyorumda arkadas boyle kafam rahat
Hep bi dedikodu hep bi hırs
İllaki hirs giriyor isin icine haklisin
bazen daha sansli hissediyorm kebdimi

İllaki hirs giriyor isin icine haklisin
bazen daha sansli hissediyorm kebdimi
Cok sıcak kanlıyımdır her yerde de cabuk kaynasırım ve hep ben arkadaslıgımı kestim
Blmiyorum sans mı hic boyle kıskanc olmayan, oldugu gibi anlayan dinleyen dedikodu yapmayan bi arkadasım olmadı

Ya dedikodu yapıyolardı
Ya cok sıkıyolardı(hadi bana hadi sana evcilik gibi hergun hic svmem)
Ya ondan baska arkadasim olsun istemiyolardı
Ya da icten ice bi fesatlık(ben yeni bise aldıysam aynısı ,magzada bisi begenip aldıysam aynısı vs vs)
Hepside beni buldu buyuk bahtsizlik bendeki

İnan boyle daha mutluyum
Gerilmiyorum
Evimle cocugumla daha cok vakit geciriyorum hic de sıkılmıyorum

Yuzume gulup arkamdan konusan arkadasim olcana hic olmasin dedim

Cok sıkılırsam kitap okuyoum
Spor salonlarına yazılıyorum ara ara
Abla dedigim kuzuyla dertlesiyorum dunya iyisi
Uyuyorum
Oyle geciyo zaman

Hic bisi yokken bile davranıslarından hoslanmadıgım icin selamı sabahı kestiklerim var inan daha huzurluyum

Az insan cok huzur

Cok sıcak kanlıyımdır her yerde de cabuk kaynasırım ve hep ben arkadaslıgımı kestim
Blmiyorum sans mı hic boyle kıskanc olmayan, oldugu gibi anlayan dinleyen dedikodu yapmayan bi arkadasım olmadı

Ya dedikodu yapıyolardı
Ya da icten ice bi fesatlık(ben yeni bise aldıysam aynısı ,magzada bisi begenip aldıysam aynısı vs vs)

İnan boyle daha mutluyum
Gerilmiyorum

Uyuyorum
Oyle geciyo zaman

Hic bisi yokken bile davranıslarından hoslanmadıgım icin selamı sabahı kestiklerim var inan daha huzurluyum

Az insan cok huzur
Tabiki de oyle
cocugum olsa insanmi ararim ben of of
malesef oda olmuyor bu yuzden sknti yaptim kndine sanirim
yazdiklariniza %100 haklisiniz aman aman 10-30niye yok demiom gercek olsun bir olsun nasibimizde varsa o da olur insl

Tabiki de oyle
cocugum olsa insanmi ararim ben of of
malesef oda olmuyor bu yuzden sknti yaptim kndine sanirim
yazdiklariniza %100 haklisiniz aman aman 10-30niye yok demiom gercek olsun bir olsun nasibimizde varsa o da olur insl
Uzme tatlı canını olur insallah
Cokta guzel arkadaslıgı olanlar da var tabiki ama sans sanırım
Bana denk gelmedi
Ben seye cok inanıyorum
Allah istemiyosa olmasını(arkadas istenen bi is kısmet vs) ya daha iyisi olacagindan ya da hayırlı olmadıgındandır a inananlardanım

Yeni tanıyanlar cok arkadasım var sanarlar
Cabuk kaynastıgımdan hic caktırmam
Pazar gezicek, magza gezicek bir arkadasim bile yok yani durum boyle

Birde tanıdıklarımın hep boyle cıkmasi yordu beni

Bak ornek verim

Bi arkadasim yeni tul yaptircam diye bizi oyaladi evine kendi istedigi zamanda agirladi (bize gostercek hic svmem ben neysem oyum)

Bir arkadasim onun sevmedigi biriyle iyi anlasiyorum diye bana kustu
Koskocaman kadinsin ayip dedim ben boyle cocuk gibi seyleri sevmen dedim gorusmeyi kesim diye onunla ne konustuysam orda burda duydum

Yine baska bir arkadasim
Benim evime geldi gitti defalarca kizi ogluma zarar verdi vurdu oyuncaklarini kirdi
Kumandami krdi
Ses etmedim hep agirladim
Ona gitmek istedim hep gel diyodu hadi gelim dedim beni annesinin evide agirladi
Cat kapi defalarca bana geldigi halde ben hic ses etmemistim ve ben haberli gitmistim

Enteresan insanlar mi cok hepsimi bana denk geldi bilmiyorum

Karsi komsum bizim binada biriyle kus ve bende kus oldugu kisiyle cok iyi anlasiyorum gidip geliyorum diye benimle konusmuyo

Sans.

Arkadaş yapmak, biraz da insanlara katlanabilme kapasitene bağlı... Kaprislerine, lafına sözüne, davranışlarına... Ama "kardeş" gibi dost olmak ayrı bir şey, o her zaman karşısına çıkmıyor insanın. Aşk gibi birşey yani, şansa bağlı ;)

Uzme tatlı canını olur insallah
Cokta guzel arkadaslıgı olanlar da var tabiki ama sans sanırım
Bana denk gelmedi
Ben seye cok inanıyorum
Allah istemiyosa olmasını(arkadas istenen bi is kısmet vs) ya daha iyisi olacagindan ya da hayırlı olmadıgındandır a inananlardanım

Yeni tanıyanlar cok arkadasım var sanarlar
Cabuk kaynastıgımdan hic caktırmam
Pazar gezicek, magza gezicek bir arkadasim bile yok yani durum boyle

Birde tanıdıklarımın hep boyle cıkmasi yordu beni

Bak ornek verim

Bi arkadasim yeni tul yaptircam diye bizi oyaladi evine kendi istedigi zamanda agirladi (bize gostercek hic svmem ben neysem oyum)

Bir arkadasim onun sevmedigi biriyle iyi anlasiyorum diye bana kustu
Koskocaman kadinsin ayip dedim ben boyle cocuk gibi seyleri sevmen dedim gorusmeyi kesim diye onunla ne konustuysam orda burda duydum

Yine baska bir arkadasim
Benim evime geldi gitti defalarca kizi ogluma zarar verdi vurdu oyuncaklarini kirdi
Kumandami krdi
Ses etmedim hep agirladim
Ona gitmek istedim hep gel diyodu hadi gelim dedim beni annesinin evide agirladi
Cat kapi defalarca bana geldigi halde ben hic ses etmemistim ve ben haberli gitmistim

Enteresan insanlar mi cok hepsimi bana denk geldi bilmiyorum

Karsi komsum bizim binada biriyle kus ve bende kus oldugu kisiyle cok iyi anlasiyorum gidip geliyorum diye benimle konusmuyo

Sans.
Kesinlikle rabbim hayirlisini veriri tabiki
eminim olcaginfan... Mesafeli arkadaslik en iyisi bencecaktirmadan mesafe koyucaksin

Arkadaş yapmak, biraz da insanlara katlanabilme kapasitene bağlı... Kaprislerine, lafına sözüne, davranışlarına... Ama "kardeş" gibi dost olmak ayrı bir şey, o her zaman karşısına çıkmıyor insanın. Aşk gibi birşey yani, şansa bağlı ;)
Sansimiz yanimizfa olsun ozaman

Özellikle üniversitede kurulan arkadaşlıklar (genellikle) fazlasıyla sahte oluyor ve çıkara dayanıyor.
Sahte arkadaşın olacağına hiç olmasın bence de.
Umarım bir şekilde genişletirsin çevreni ve bu karamsarlığından kurtulursun :)

Merhaba hanimlar benm hic arkadasim yok lise mezunuym 2yillik evliyim lieseden sonra face kapamistm uzun sure lisedede pek arkadaslik yapan yoktu zaten
Ama nedem cozemedim kimsenin kotulugunu istemeyen gercekten temiz kalpli bi insanim lisede de hep oyleydim 24yasindayim hala oyleyimdir
bekarken belediye kurslarina gittim bi kac arkadas edindim ama fazla ara verince eski samimiyet kalmadi onlarlada ve lisedekilerle lisedekiler zaten samimi olmadilar demistim
neden gercekten yalniz kalir insan..zaman gecmesi bi sebep olmaz bence
Yeni face actim sayilr lise arkadaslarimida ozlemistim
arkadaslarimi diyorum cunku ben insanlari seviyorum beni sevmeselerde
ama lisede arkadas olanlar hala gorusuyorlar esleryle birlikte hemde ama beni hala aralarina alma girisimleri yok selam verdigimde bile cevap yok
kimse sevmek zorunda degil beni tabikide ama uzuluyorm oyle serseri kotu bi kizda degilim
bu senede belediye kursuna yazildim insl orda gercek arkadaslillar kurarim
Oturdugum yerde de komsuuluk yok yasitim kimse yok komsuluk arkadaslik kurabilcegim
dusunun dugunum oldu kurs arkadaslarima hepsne davetiye verdim kimse gelmedi
o zman bile icime oturmustu cevr yok diye :KK43:
esiminde is disinda gorustugu kimse yok
of cok skldim nedn ben yalnizim
kmsem yok
gercelten beni sevene canimi verck kadar severim cikar iliskim hic olmamistir
samimi ve sicakkanliyimdir
sizce bemde bi hatami var ?
Herks gorusuyorhala birbiriyle
benm neyim eksik onlardan
Facete arkadaslarin bulustilar die yazmislar hepten icim gitti
Buraya yaziyim mi die cok dusundum ve yazdim umarim cozum bulabilirim sagolun simdiden yorumlar icin
CNM BU İKİ TARAFLIDIR BELKİ SENİN SOĞUK BİR YAPIN VAR BU BİRAZDA SENİN ELİNDE BNM EN AZ 5 TANE DOSTUM DİYEBİLECEĞİM ARKADAŞIM VAR VE ONUN DIŞINDA VE SIK SIK GÖRÜŞTÜĞÜM SAYAMIYACAĞIM ÇOK ARKADAŞIM VAR KİMİ ÇOCUKLUKTAN KİMİ OKULDAN LİSEDEN İŞ HAYATIMDAN. DEDİĞİM GİBİ ARARSAN ARANIRSIN GİDERSEN SANADA GELİRLER SEN BİRAZ DAHA YAKIN OLMAYI DENE BENCE

CNM BU İKİ TARAFLIDIR BELKİ SENİN SOĞUK BİR YAPIN VAR BU BİRAZDA SENİN ELİNDE BNM EN AZ 5 TANE DOSTUM DİYEBİLECEĞİM ARKADAŞIM VAR VE ONUN DIŞINDA VE SIK SIK GÖRÜŞTÜĞÜM SAYAMIYACAĞIM ÇOK ARKADAŞIM VAR KİMİ ÇOCUKLUKTAN KİMİ OKULDAN LİSEDEN İŞ HAYATIMDAN. DEDİĞİM GİBİ ARARSAN ARANIRSIN GİDERSEN SANADA GELİRLER SEN BİRAZ DAHA YAKIN OLMAYI DENE BENCE
Cnm asla soguk biri olmadim akrabalarim da bilir bunu bnde gidip gelmek istiyorum ama istenmeyince naasil gidiyim

Ya dedikodu yapıyolardı

İnan boyle daha mutluyum
Gerilmiyorum

Uyuyorum
Oyle geciyo zaman

Az insan cok huzur
sanki yazdıklarınızı ben yazmışım.
Benim içinde öncelik aile;eşim,çocuğum,annem,babam,kardeşlerim.
Hiç üzülmüyorum bu halime.
En azından hergün bu arkadaşım bana bunu dedi,
yok ne demek istedi,laf mı çarptı gibi dertlerim olmuyor.
Samimi olup iki derdini anlatıyorsun bir bakmışsın aylar sonra sana yol,su
olarak geri dönmüş,can sıkıntısından başka bişey değil.

sanki yazdıklarınızı ben yazmışım.
Benim içinde öncelik aile;eşim,çocuğum,annem,babam,kardeşlerim.
Hiç üzülmüyorum bu halime.
En azından hergün bu arkadaşım bana bunu dedi,
yok ne demek istedi,laf mı çarptı gibi dertlerim olmuyor.
Samimi olup iki derdini anlatıyorsun bir bakmışsın aylar sonra sana yol,su
olarak geri dönmüş,can sıkıntısından başka bişey değil.
Aslinda dezavantajlarida var evet ama insanin elinde degil
boylede mutlu olmayi biliyorim aslinda ama com nadir icim aciyor ama

Aslinda dezavantajlarida var evet ama insanin elinde degil
boylede mutlu olmayi biliyorim aslinda ama com nadir icim aciyor ama
Çocuk olursa sana meşgale olur.
Bence bunun için üzülmeye hiç değmez.
Arkadaşta zamanla olur bence şimdi değilde 1 ay sonra
ya da 1 sene sonra.elbet bulursun kafa dengi birini.
Tek derdin bu olsun.

Çocuk olursa sana meşgale olur.
Bence bunun için üzülmeye hiç değmez.
Arkadaşta zamanla olur bence şimdi değilde 1 ay sonra
ya da 1 sene sonra.elbet bulursun kafa dengi birini.
Tek derdin bu olsun.
Tabiki zamani allah bilir cok istiyoruz ancak olmuyor maleef cocugunu yilbasindan sonra tedavi olcaz insl
rabbm daha buyk dertler vermesin

Bi insanin gercekten hic arkadasi yoksa insan kendine bi donup bakmali diye dusunuyorum ben.hadi 1 tanesiyle anlasamadi 2.si sevmedi falan ama 1 tane bile mi arkadasi olmaz insanin.ya vefasizlik yapiyosunuz,arayip sormuyosunuz ya da baska bi problem var.mesela kurs arkadaslarinizla sadece kurs suresi boyunca gorusup tatilde kestiyseniz arkadasliginizi yalnizginiz cok normal.ya da tek iletisim yolu facebook degil yani kopmanizi onu kapatmaniza baglamayin.bi yerlerde bi hata yapiyosunuz

Bi insanin gercekten hic arkadasi yoksa insan kendine bi donup bakmali diye dusunuyorum ben.hadi 1 tanesiyle anlasamadi 2.si sevmedi falan ama 1 tane bile mi arkadasi olmaz insanin.ya vefasizlik yapiyosunuz,arayip sormuyosunuz ya da baska bi problem var.mesela kurs arkadaslarinizla sadece kurs suresi boyunca gorusup tatilde kestiyseniz arkadasliginizi yalnizginiz cok normal.ya da tek iletisim yolu facebook degil yani kopmanizi onu kapatmaniza baglamayin.bi yerlerde bi hata yapiyosunuz
Tesekkur ederim msj icin ama bn bukusmak istesemde bi engem cikariyorlar hatam vardr ekbette hatasiz degilim demedim ama yaazdigim gibi biriyim sadece faceten ankasilmaz tabiki

Elimdw olmayan sebeplerden g gorusemedim elbet olur biri hayatimda

Elimdw olmayan sebeplerden g gorusemedim elbet olur biri hayatimda
Tabi ki olur olucaktirda ki olmus zaten.surmemis sadece.hem arkadas sadece oyle disari cikip kahve ictiklerin degildir.mesela benim burdan hic gormedigim ama cok sevdigim arkadaslarim var.hatta derdini sevincini onlara anlatmak daha kolay bazen.yani kisacasi diyorum ki:'biz burdayiz':)

Back
X