- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.479
- 548
- Konu Sahibi Pozitif bir uye
Siz eşinizin herseyini yapıyorsunuz ya maşallah size, kocaman alkışlar, tebrik ederim.Aynen böyle düşünüyorum.Ben buradaki cinsiyetçi düşüncelere herhangi bir yorumda bulunmadım.Siz sadece kadinsiniz diye birlik oluyorsunuz.Canim sen üzülme ben ikinci sınıf değilim bilakis birinci sınıf yaşıyorum çok şükür.Size göre erkek bir sahur hazırlanmasını istediği için adı bir yaratık oluyor ne hakaretler isitiyorum.Sizinde eşleriniz var böylemi davraniyorsunuz.Hastalik olur anlarım,bir kalkamadım yorgun olursun anlarım.Zaten daha önce adam annesinde geçirmiş Ramazan'ın ki bir gelin olarak orada bile kalkıp hazirlamamis.Buna rağmen kendi evinde dahi eşine sahur hazirlamiyor.Birde burada yorum yapılıyor adam kendi zikimlansin diye.O adam çalışıp evine para kazanıp getiriyor.Neyse daha beni rahatsız etmezsen sevinirim.Burasi Türkiye ,Amerika değil .Kalkacaksın kocana sahurunu hazirlayacaksin.İstersen sen bugünden sonra hazirlama![]()
Bakın mesela bende hazırlamıyorum aynı sebepten, eşim kendi hazırlıyor,bende kadın mıyım yani, çalışan adama sahur hazırlatıyorum.
Hâlbuki oğlum gecede sayısız kere uyanmasına rağmen kalkıp mutlaka eşime sahur hazırlamalıydım, benim canımın ne kıymeti var değil mi?